twist and shout my way out


det är som det är

har köpt mej en egen emilkeps, fast inte riktigt lika fin som den här. jag kunde ju inte sno den längre efter att danni hämtat hem den. klagar lite här och nu. min iphone är trasig och jag har fått halsfluss. men jag ska sluta där. mår ändå rätt okej idag och jag har ju faktiskt en lånemobil.

tänkte också flika in arvid flyttar nästa vecka. vill ju inte att ni läsare ska vara oförberedda när nått så stort sker! blev lite plötsligt sådär som så mycket annat blir. tack och lov så är han fortfarande kvar i stockholm och fortfarande nära. separationsångesten börjar smyga sig på kände jag idag. skulle ljuga om jag säger att det inte känns tråkigt. våran nya vapendragare kommer bli ingen annan än... trummvirvel... petter!

memories worth remembering

tack för allt i fredags tove! fina vänner, god mat, efterätten ska vi inte tala om. farlig! hade jättetrevligt. valde att sova ikapp mina timmar igår istället för en kväll nummer två. anton har skrämt upp mej med en låt såhär på kvällen. hur ska jag kunna sova nu när jag fått rikard wolffs rysliga röst i huvudet. haha. en ljusare arbetsvecka väntar. ljusare mornar och mer ljusare kvällar. äntligen. jobba som vanligt, gå på mycket pass och få min portfolie gjord till skolan jag vill söka. avslutar kvällen med john mayers live skiva i hopp om att få bort rikard!

Snart där

ÅH jag är så glad att det är fredag igen. sitter på bussen med arvid vid min sida påväg till tottis! födelsedagsmiddag och fira hela kvällen! det kommer säkert bli lite dimmigt. även en succé.

110324

har haft en bra dag på jobbet. planterat potatisar med några barn. pratat om vad som händer i japan. jag frågar, vet ni vad det är som gör att det blir jordbävningar? tänk er femåringar som svarar med att det finns plattor i jorden som rör på sig. och jag häpnar lite smått. smartingar. eller som en pojke förklarade för en annan pojke. det finns gubbar som letar efter alla människor under husen nu. men det går ju inte att lyfta ett sådär stort hus. skulle du kunna lyfta om du var en jobbargubbe? den andra pojken säger: nae, det bara hulken som skulle kunna lyfta ett sånt hus.

efter jobbet var jag och klippte mig. bokade tid hos arvids frisör som han jämt går till. efter fem minuter så säger hon: får jag fråga, har du någon bror som klipper sig här? hon kände sig riktigt synsk när jag svarade ja. blev fint kort och bra. mitt hår känns silkeslent och nytt.

och sist har jag även köpt mig min första skinnjacka. känner mig två tre år efter alla andra men har inte hittat någon så fin som nu. den är inte sådär tajt och kort utan lite mer oversize. hänger fint till höften fast den är i XS. från weekday med lite fina mockadetaljer.

nu ska jag packa så lätt som möjligt för helgen.


Gamla Stan

Lördagssol och trött efter fredagens spring i natten. Sitta på ett fik i Gamla stan var bättre än att ligga hemma.

From mixed drinks to techno beats it's always


alla frågor skymmer solen

en glad, nyklippt, svettig, fin, rockig anttila på kafe 44 i torsdags. spelningen var helt klart det bästa jag sett med honom. ram di dam var lite mer laid back.

äppelkross

precis hemkomna från södra bar där dom tre killarna från Movits hade releasefest. gratisöl av petter och ett tappert försök av filip till bröd. imorgon kanske det blir det ännu bättre. ram di dam Och anttila!

visst händer det att jag tänker på dej ibland

jaha är det dags nu tänker både jag och ni... åtta dagar senare.
helgen var så oklar att jag och arvid köpte en biljett och åkte till norrköping. bussfärden var för en gångs skull helt okej. filip och fredriks podcast, en kingtidning, sol och blå himmel! och bra sällskap. överraskade mamma och david hemma. otippat. fest hos linus på kvällen med alla från den gamla goda maxtiden. puls åkte vi till. andra gången gillt för mej. jag var rätt off men det var mjölkens fel. hade gjort tabben att klunka i mig latte på morgonen. puls var bättre än sist. nästa gång tror jag på. stora missen var fanny som jag fick höra var där! men missade.
åkte tidigt hem igår. det är så skönt att stockholm-norrköping bara är ca 1.40 min med tåg. det är bara en en liten stund längre om man jamför finspång-norrköping med 410. kom fort hem till min sköna säng och låg i stort sett i en och samma position hela dagen och kvällen. idag är aptiten tillbaka fast min rädsla för mjölk är strörre än någonsin.
mådde bra imorse så det gick bra att jobba. avslutat helt rätt med gårdagens solsidan och även det kommande med lisa. lisa har snart varit här sina tre veckor och ska snart fara hem till götet igen... usch vad trist.

brighter than sunshine

jag och danni idag. blev en sväng inne på h&m. fika. gå gator upp och ner i gamla stan och få solen i ansiktet.

en sommarnatt

den här fina köpte jag idag. fattas ju bara lite sol och värme och en mycket brunare mig. vad ska vi säga, juni... maj om man har tur. när jag kom hem så satt julia framför sin nyinköpta mac. hennes köp för dagen. nu är det liksom både julia och arvid. det är nästan så att jag önskar att min dator också ska falla ihop snart...

the black swan

har legat i min säng och tittat på the black swan med lisa och julia. en jättevacker natalie portman som dansar balett. förstår lite varför hon vann en oscar för bästa skådespelerska. jättebra men jag hade ont i hela mig av att titta på den. psykologisk thriller kanske hintar om varför. börjar helt okej...

close

sportlovsvecka i stockholm vilket betyder lite mindre barn på jobbet. har varit lite som lov och lugna dagar. för arvid blir det tvärtom. igår kom (gbg)lisa och flyttade in i vårt vardagsrum. hon har sin praktik här i stockholm i en månad och det känns kul att ha henne här när vi ses så sällan annars.

RSS 2.0