Vacation

 
hemma igen. känns som jag och emma har tagit varanda liten chans vi har fått att åka till smögen. och det är lika underbart varje gång.

Seaside


a young summer's youth

innan allt hände, att jag blev sjuk och tappade rösten så åkte jag och emma tillbaka till smögen och hade det härligt. hade tänkt att fortsätta mitt nästa stopp med sthlm och nkpg men så kom först kris på jobbet och sen blev det inget alls förutom en sjuk och tyst karolina.
 
har gått från att inte få fram ett ord, till viskningar, till att pendla mellan att låta som en tant som rökt i 20 år till en man och nu till heshet. små framsteg varje dag. idag kan jag prata, fast min röst är ganska oigenkännlig fortfarande. när jag googlade på huskurer så var det bästa tipset att vara tyst. så här skriver jag nu istället. jag har lyssnat gamla podcastar av filip och fredrik och sen kört igenom alex o sigges i samma veva. vad mer. har upptäckt serien new girl med hon zooey deschanel. googlade hennes namn. hur som, tips för er som känner för en skrattfest. sen har jag köpt mig en w.o.w biljett. kom fram till att 1. passa på när du bor i göteborg. 2. jag är ledig då. 3. jag kommer nog aldrig kommer bo så nära slottskogen som jag gör nu med fem minuters gångavstånd. 4. tanken på att vara i göteborg då och inte ha en biljett kändes inte helt bra. och jag är glad att jag får lite festival trots jobbsommaren. snart har halva sommaren gått för min del och den har varit överraskande väldigt bra här. jag är glad att jag valde att stanna. nu ska jag sova och hoppas på morgondagen.

and we were smiling the whole way home


Summer paradise


Smögen

we made it through the day! det var en tung och tidig morgon att behöva lämna ett soligt kungshamn mot våra jobb. dom här dagarna har varit helthelthelt underbara. ja som aldrig hade varit där innan. men smögen är smått magiskt. vi har hängt med stockholmsbrudarna åsa och sara, solat på klipporna, hängt med snickare, dansat oss varma på hamnen, efterfestat på en båt. haft spännande, fantastiska och konstiga möten, nattbadat och cyklat hem på morgonen. i smögen vill man aldrig gå och lägga sig. nu väntar sju dagars streckjobb. 

Mot Smögen!

idag ska jag och min bästa emma fara till smögen!

what a day

oj vilken dag och kväll det har varit. mycket känslor på en och samma dag. liseberg med bröderna. atmosfear går inte och få för mycket utav! och på magkänsla ett första möte med americanen. och dagens kanske bästa känsla. hittade en iphone på gatan som jag sen lyckligt kunde ge tillbaka hos ägaren. puss och god natt kompisar

första juli

 
jobb hela helgen och kvällarna har spenderats med fina göteborgare. i fredags mötte jag upp christophe, philip och danne och satt på soho hela kvällen. och igårkväll blev det tapas med lite vänner ute. 
just nu är frank, david o mamma här. fullt rum med syskonen! dock är arvid väldigt saknad. god natt allihopaa

RSS 2.0