kläder

nytt rött från beyond retro
nytt virkat från hm

middag för fem


du är fri att göra vad du vill

solna vaknar. fotat av arvid.

unplugged

När Arvid och jag satt på tåget hem i Söndags lyssnade/tittade vi igenom Svtplays video Mando Diao MTV Unplugged. Har tittat igenom videon några gånger. Får rysningar av att se och höra detta. Så himla bra dom gör det. En del låtar känns som helt nya. Om ni känner för det har ni den en timmes långa videon här.

hittade ingen bättre kvalité men här har ni ett glimt av det.

in action

tack norrköping för denna helg!
mat för tre! ost i tacos är inte ens i topp tre anton. majs däremot...
innan vi tog tåget hem igår så hann vi med ett stopp på aluceum. david in action på plan. vilken kille!

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


älskade ängel

det är så himla skönt att vara ledig!! en fredag och en sån här vinterdag. läser uppdateringar om hat till snö, inställda bussar och tåg och tänker vad bra jag har det. arvid och jag är i finspång vs norrköping. kom redan igår för håkans hellströms konsert i cloetta! den där mannen är ju kung. nu ligger jag i soffan i ett varmt omvirat täcke och kollar på bert med lillebror. var uppe tidigt och sjussade mamma till jobbet för att kunna ha bilen över dagen. sen skottat bort all plogad snö framför huset. mamma sa att det var den bästa träningen och jag gick på det. får se om det blir nrkpg till kvällen. middag och mys skulle räcka för mig och sen utgång imorgon. men vaar??

we won't get any younger


tonight tonight I wanna be with you

ikväll lagar vi mat och dricker vin som igår. kanske till och med tar oss över den där tröskeln och går ut ikväll om det känns rätt. förr hade det inte varit någon tvekan om den saken. vi är inte gamla, bara mer bekväma och nöjda intalar jag mig. det är också dannis sista kväll hemma hos oss så vi gör det mesta som går av kvällen. nu ska vi springa och handla innan linn kommer!

friday night


RSS 2.0