sover mina timmar helt okej, drömmer faktiskt inte om dig


imorse ringde klockan ringde 05.30. för att dämpa mörker deppen sätter jag på p3 för att känna att jag inte är den enda som är vaken. fortsätter med att äta gröt för att det är billig mat och går på tre minuter. sedan en minut till t-banan. två minuter och jag är i kista. kommer till jobbet. stryker kläder. stämplar in. jobbar till tre. hem igen. likadant imorn och i övermorgon.

kände mig duktig och fick bort all disk. fixade matlådor till två dagar framåt. tänkte fortsätta med tvätten men vi har visst tvättproblem igen. tvättmaskinen lever sitt eget liv. ibland funkar den, ibland inte. idag jävlas den och vill inte alls.


bor på åttonde våningen bland molnen


jag sitter i köket och mina sambos ligger och sover. dagarna går fort här i sthlm och nu har jag och arvid bott här i över en vecka. det börjar kännans som hem. jag trivs bra, nära till jobb, t-bana, stan, ja allt man behöver. just nu jobbar vi bara. upp jobba äta sova typ. igår va vipkvällen på nya max och idag var stora öppningsdagen. jag har aldrig varit med om så mycket folk. 

och tack alla fina för era sms och fb-meddelanden och allt sånt. pusskram

packat ner mitt liv i svarta soppsäckar i en bil




she was more than a beauty queen from a movie scene

lördag. det var happyfaces hela kvällen! sara, linn& jag samlades hemma hos våran hemkomna danni och gjorde iordning oss för kvällen. fix och trix med lockar, ögonfransar och röda läppar blev det. sen drog esmerallda, rödluvan, tigern & 80'tals tjejen på solidaritetsfest och sen vidare till hugo. lyckad och sjukt rolig kväll !

ENJOY











RSS 2.0