hometown glory


kalla dagar från och till jobbet nu. jag vill ha nån sån där jättevarm canada goose/peak/fjällräven jacka med fejkpälsluva som det typ räcker med en t-shirt under utan att frysa. en mörkblå skulle vara fint.

tack för alla vänner som kom och var här i lördags. anton tove linn daniel och celina! ni lyste upp helgen.

efter en sån bra helg var det väll dags igen. nu har jag fått öroninflammation och en spräckt trumhinna på ena örat. ajaj. låter jätteont och ja sant. hemsk värk och känslan som ett lock för örat. med dålig hörsel. ipren och nässpray gör smärtan mindre. jag som vill åka till norrköping på fredag.

två till från berns.

säg mig att vi har nån överraskning kvar


okej vi kör det senaste några dagar tillbaka. oskar linnros på berns i fredags. jätte jätte bra!

vi två, 20 år


tack alla fina för era sms och fbinlägg!

here comes the sun

http://gaffa.se/nyhet/44921 hur många ska vi gå på?

sista dagen hemma. är frisk och ska jobba imorgon igen. ikväll har petter, julia och jag bakat lussebullar utan russin, druckit glögg och spelat kort. mmm.

P&L-10

sing your troubles away


vi längtar till helgen jätte mycket! i alla fall jag jätte mycket. har ju legat hemma sjuk så många dagar nu. linnros på berns fredag och sen på lördag kommer våra fina kompisar anton och tove hit. och sen på kvällen kommer ännu mer fina kompisar. fest! ... just de, en sak till. vi har fått en till inneboende. anton heter han, också kallad pablo. nej det här är inte en okänd kille vi bara bjöd in sädär. det är vår vän i nöd. och vad gör vi inte för våra vänner.
munken in the park-10

på botten


väntar fortfarande på bättre tider, friska tider. skulle kunna gnälla om hur dåligt jag mår och varför allt detta ska hända mig bla bla. tur för mig att jag har världens bästa vänner. de gör de där extra som man själv inte orkar när man är sjuk. handlar, lagar mat, passar upp, you name it. tack ni.
P&L-10

små


Dom sa till mig, flytta aldrig till Stockholm. För du blir aldrig mer densamma.

idag drömmer jag om en ny dator. speciellt när den jag har inte klarar av mina iphonevideor. helgens håkanvideor som blev så bra. en dag kanske. kameravideorna gick bättre.

in i minsta detalj


idag har jag varit hemma och sjuk från jobbet, jag käkar piller i väntan på bättre tider. idag är det ett år sen jag flyttade hemifrån och upp till stockholm med arvid. ett år. då var jag också sjuk. jag minns hur jag låg i soffan febrig, svettandes och hur jag knappt kunde svälja medans julia och arvid sprang runt i lägenheten och packade upp sina stora svarta säckar med kläder. för ett år sen kändes ingenting riktigt genomtänkt med flytten. eller det var inte det. om jag hade tänkt igenom riktigt noga så:

ett. hade jag nog inte flyttat. jag hade/har tur att jag har en så bra bror som peppade.
två. jag hade aldrig fått chansen att bli traine på max, inte på flera år i alla fall. det var en stor grej för mig minns jag. inte heller att jag fått chansen att jobba med det jag gör idag. jag har lärt mig så himla mycket, både om människor, barn och mig själv.

som sagt var det inte så genomtänkt. idag är jag jätteglad för att jag är där jag är. och att vi inte tänkte för mycket där och då. det där första klivet från sin hemort trygghet familj och vänner osv är nog svårt att släppa för många. det är någon rädsla tror jag. man ska nog inte tänka igenom för mycket, alla gånger. det känns som att det är så ofta man tänker istället för att göra. folk tänker igenom livet istället för att leva. sen när dom tänkt klart är det försent. det blev ingen resa, ingen flytt, ingen utbildning osv. allt bara så otroligt genomtänkt. en plan utritad in i minsta detalj. förberedelserna gjorde att livet körde om flera hundra kilometer och kom aldrig tillbaka.

nu menar jag inte att man inte ska strunta i att tänka igenom saker. ni förstår mig hoppas jag.


Håkan Hellström på Hovet


Okej alla. Nu kommer några bilder från helgens stora lyckorus. Håkan Hellström på Hovet.

Blitt sparkad runt några gånger. Som en del måste bli. För att fatta vad som betyder nåt.


imorgon kommer nästa man hit. eller pojken david (mr mq). också redo för håkan. ikväll äter vi tacos och glor på film, vissa av oss i alla fall. idag har jag gymmat och på väg hem sprang jag på den så kallade lady gaga dressen på bikbok, från paparazzi collection. begränsad upplaga, glamorös och vågad och på gränsen skrivs det. men det jag köpte var varken eller.



här är jag, min bästa bild, ur min bästa vinkel


hej onsdag redan! torsdag näst intill. känns redan som helgen står framför fötterna. mathias kom idag, redo för håkanhelgen. och ikväll dök joel upp på besök när jag och julia satt i soffan. lite mandariner och vin kändes rätt. hejdå

Kings Of Leon - Pyro
Daniel Adams Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Daniel Adams Ray - Voyeuren
Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner
Regina Spektor - Samson
Kristian Anttila - Magdalena


101106


never fades


inte det senaste bilderna. mer för sådär ett år sen. då vi klädde ut oss. och morgonen efter då jag och arvid gick i ett tomt norrköping och tänkte på flytt. och hejdåfesten för oss som skulle mot stockholm. känns jättelänge sen idag.


"vad är det där för löjlig peng?"

imorgon kommer han den där killen längst fram på kortet till oss. frank.

hörde jag strand?

Photo by arvid

RSS 2.0