älskling jag är hemma nu


har varit utan mobil nu sen i... lördags. det var ju på tiden att den gick sönder men jobbiga dagar är det. en iphone4 är påväg men det tar ju sin lilla tid. kommer behålla samma nummer. 07383... osv. men alla mina kontakter har gått förlorade. surt. ni kan åtminstone ringa mig.

idag har jag varit på kurs hela dagen. var jobbigt där imorse när det var stopp på hela blå och gröna linjen. annars är jag ju van att det tar fem minuter till jobbet. nu skulle jag ut till stora essingen. så fick först ta mig till västra skogen, för att sedan åka vidare till sundbyberg för att därifrån åka pendeln till bålsta. där hoppa på bussen till alvik som tog en evighet med bilköer. och sist men inte minst tvärbanan. vilken morgon. fram kom vi tillslut.

ingen bild idag. hejdå


we dance to the beat

vi hade kul i lördags;


samboliv


adamscentenonorberg


fick veta idag att vi får bo kvar i "vår" lägenhet. HUR LÄNGE VI VILL.

du ska inte känna dig underlägsen för det


a har köpt en ny kamera. nu känns ju min kamera ännu mer futtig och dålig. det visste jag ju redan men nu blev det ju tydligt klart. den är i en annan klass.  en livsinvestering. ni hör ju.

så ung och så lojal och vi sa vi blir aldrig som dom från stan

helgen sammanfattas;

har köpt leopard byxor.


åkt till debaser slussen för att se ram di dam.

blivit full, dansat och haft jättekul.


fikat på café 60. åkt till örnsberg och gått på loppis. fyndat. väska tjugo kronor. guldkedja tio kronor, örhängen fem kronor.

låt oss aldrig glömma den den tiden då vi va och hade mer än bra


vi jobbar på. tränar på. vi känns alla som tre små arbetsmyror som jobbar äter sover. träffade arvid idag! låter som vi aldrig ses men det var ett tag sen. få se... onsdags sist? då syns vi på måndag igen då. vi körde på middagskväll. vet inte om det var linn och daniels inspiration från förra veckan kanske. gröt är ju grejen hos oss annars. funkar alltid och är alltid lika gott enligt mig. hör jag en viss tvekan?

snart har vi bott ett år i stockholm, julia lite till. adamscentenonorberg firar ett år i november. snart tjugo alla tre med! fort har det gått och kul har vi haft. kan ja hitta bättre sambos? stockholm är bra, mer än bra!  underskattat. så vi fortsätter. varför bryta nått bra? den första husbytiden var den s.ka mörka tiden. det är bara och titta tillbaka på fotografierna som arvid säger. tiden då vi jämt köpte frukt, kröp in i varandras sängar, levde nära och inpå. arvid som plinkade håkan på gitarren, julia som jämt badade eller då 1 kg ost tog slut på två veckor. sen så kom ljuset, solna. hade det nått med att vi fick egna rum? haha. eller var det bara våren?

imorgon efter jobbet ska jag hämta ut mina johnossibiljetter! sen träna. varför bryta ett bra mönster nu.


hundratjugoen st



fit but you know it


jag gillar mitt jobb men idag har typ varit världens påfrestande dag. gäster och springande barn överallt. j och jag möter varandras blickar i korridoren och förstår varandra.

plus det så började jag gymma idag. känns spännande. nu ska jag bli fin och få spänst i kroppen igen. kommer du ihåg för ett år sen a? vi var bäst på att träna o så flytta vi och där dog allt typ. nu har vi peppat och startat. på't igen imorgon.

våra kompisar linn och daniel har flyttat till sthlm och bor hos oss ett tag nu. idag fick vi mat och efterrätt när vi kom hem. kan vi ha bättre inneboende?


ska vi ge upp för höst


visst känns det fint att va vid liv


har haft turen och se många artister den här sommaren. väldigt många nu när jag börjar räkna. vi glömmer nog aldrig di leva kvällen på peace and love. jag, daniel, anton, sabina och linn där. var man inte bra lycklig? känslan och stå i den stora publikmassan på hoffmaestro. the kooks. efterlängtat sen 09. absolut coolaste orginella robyn på scen. då när linn, jag julia och china passerade den meterlånga kön och hoppade till björnstammen. eller pelle almqvist i the hives på scen. cooling där! kvällen då jag, linn och luis "cyklade" till the ark. jag har nog aldrig skrattat så mycket under en konsert. eller när jag, linn och david hade turen att komma in och se sugarplum fairy spelning fast det var fullt när vi kom. johnossi längst fram på peace and love. galet! Jay Z, behöver jag säga nått mer? munkenhelgen i norrköping med den extrema tropiska hettan då vi såg oskar linnros, moneybrother. och sist när jag, anton och linn åkte på Way Out West. HÅKAN med stora bokstäver! har vi inte haft en bra sommar!

tomas di leva 
hoffmaestro 
a day to remember
the kooks
robyn
kent
billy talent
lily allen
the hives
the ark
sugarplum fairy
johnossi
mando diao
john fogerty
jay Z
littlemarbles
oskar linnros
moneybrother
stefan sundström
miss li
kristian anttila*2
wu tang clan
soundtrack of our lives
M.I.A
den svenska björnstammen*2
håkan hellström
lykke li
la roux




RSS 2.0