i det skoningslösa lysrörsljuset

samlade igen ♥








oh boy


when you only got a hundred years to live


så redan dags att börja packa ihop allt och åka iväg igen. dagarna gick alldeles för fort. men jag är glad för alla jag har hunnit träffat o så. men det är inte riktigt slut än. en kväll i pekingstaden väntar fortfarande. hugo med tjejerna. så kom igen och pallra er dit ikväll nu. eller


vi bor borta i kröken


bra dag igår. jag fick äntligen träffa fanny igen. kom på hur mycket ja saknar våra promenader och våra impulser. cykla till statoil mitt i natten bara för att köpa choklad. sömnlösa nätter framför one tree hill. ja bara att ha sin kompis nära.

igår kom arvid med. redan bättre. vi har startat morgonen med greveholm och frukost. lussebullar är på g med. vet inte riktigt hur vår dag kommer se ut mer än att vi ska iväg till kusinerna nu. käka mat o sådär. ha en fin dag alla.


life is nothing like a movie, there is no music in the background


så sitter i finspång igen med nån konstig känsla. eller det som känns konstigt är att det bara är jag och ingen annan hemma. david och mamma flög till london imorse. och arvid är kvar i sthlm till imorgon. ja saknar dig redan. jag är inte bra på att va ensam helt enkelt. var och fikade med linn, danni och camilla på världens förut. känns alltid lika nostalgiskt o bra att ses. o på fredag blir det ännu bättre. då är vi nästan helt complete.


blommor som du växer bara på brinnande fartyg


jag har känt mig lite opponervänd i huvudet den senaste veckan. jag har inte varit såhär trött sen jag gick gymnasiet och gick upp sex varje morgon. men helgen har varit världens skönaste. danni har varit här och förgyllt dagarna. vi har varit runt på stan, fikat, lagat mat, tittat gamla bilder/videos från den bästa tiden. man kan säga att vi åt tacos hela helgen. tacos lördag och tacopizza söndagen. mer än nöjda.





tiden talar inte för nån. tiden bryr sig inte om nån. den är olidlig och tyst. vet att den vinner till sist.


nu är snön här i stockholm med. det snöade hela dagen igår så nu är alla hustak täckta med snö. det blåser storm ute och är sädär isande kallt så man inte ens vill gå ut. jag skriver som julia. vi borde skolka från våra jobb& leka istället. stanna hemma, baka lussebullar, dricka te och titta på one tree hill hela dagen.

nu jobbar jag natt hela veckan så jag passerar mina sambos varje dag, när dom kommer hem från jobbet börjar jag osv. en ond cirkel de där. nu ska ner till ica och fylla på telefonen. burr


utan ett ord


jag har dig kvar som en tapet
jag vill ta ner, som sitter fel
cirklar vart jag än går
slå dig fri
pröva andra spår
du säger okej
det säger allt
du säger okej
fattar inte alls
du tar små små steg
chansa mer
våga se vart det bär
ner för gatorna över parkeringen
håll hårt i mig
bortglömda känslor
är delade tankar
nu minns jag igen.


det talas om tvekan och jag dränker den i tid


lägenheten i solna. vi fick den! tummen upp. den första februari flyttar vi in. nu kommer vi kunna ha våra egna grejer och våra egna rum. inget större fel på så vi har nu, det funkar bra. julia trivs i sitt hörn och a och jag har vant oss med känslan i sovrummet. sängen är till och med skön numera.

arvid, jag och massa andra har suttit och gjort prov på jobbet hela morgonen. vi klarade det. vi är nu traineé:s som det heter. a kanske till och med assistent. vet inte.

a har precis åkt igen för att jobba natt. ja sitter och väntar på att julia ska dyka upp. det är jobbigt tyst här i lägenheten så jag spelar hög musik. ikväll vill jag äta toast och fruktsallad. haft sug och längtat hela dagen. hoppas på att j är på hon med.

det har varit killar här hela dagen och fixat med avloppet. fixat stoppet och satt in ett helt nytt avlopp. gubben på andra våningen hade visst fått överfyllt med vatten i diskhon och fått vatten på sin 30 000 kronors persiska matta när dom höll på att pumpa i huset. surt. men vem har en trettiotusen kronors matta i köket om man är rädd om den?!
iallafall nu kan vi diska som vanligt igen.


jag gav min framtid till en snurrande kompass som sände mig iväg


finns det något godare än apelsiner just nu? det går inte och misslyckas. alla är goda. det vill säga saftiga och sådär sötsura på samma gång.

det känns som vi har rätt bra flyt just nu, alltså letandet efter ny bostad. iallafall så var vi och tittade på en i lördags. både jag, arvid och julia kände bara JA. en fyra i solna. ljus och stor. massa garderober, typ fem var. och varsitt sovrum! det bästa helt klart. det är ett till gäng som har varit och tittat på den och som vi måste röja undan haha. för vi ska ha den! den skulle vara perfekt för oss.


den här gången kanske världen förstår oss

bildmix från helgen;


london calling to the underworld



idag kommer frank hit ♥


skuld och lidande väntar på er fortfarande


andra december vilket betyder att håkan hellström - live på peace and love 2009 släpps. vill se vill se vill se. och vill ha! 149 spänn på cdon. tittar på bilden och tänker tillbaka på i somras när vi stod där mitt i publikmassan. jag linn, julia & china. kände den där exploderade känslan i hela kroppen, eller hjärtat snarare. (hjärta smärta ni vet), när ingen ingen säger det men alla tänker det. iallafall, detta är nummer ett på min önskelista nu.




på radio och tv vi vill också va med


igår var jag och mina sambos på bio och såg new moon. julia gillar inte ens twilight. edward glittrar lixom för mycket. men hon satt kvar trots att de första som händer är att vi får se en glittrig edward. jag hade inga förväntningar på tvåan så jag blev inte heller besviken. den var bra! alla som gillade ettan lär gilla den här med.

idag har jag haft hela dagen för mig själv. a och j har jobbat så jag har varit ensam hemma hela dagen. har legat och läst en bok som jag började på igår och inte kan släppa. den är bra skriven. har också varit vid slussen och gått på götgatan och sen vart förbi beyond retro. köpte den här röda tröjan för 169 pix. och så bild nr 2 rn bild bara till dig fanny. jackan jag köpte förra veckan, den jag prata om. också från beyond. nu kom julia hem. jag blir alltid lika rädd när jag hör hur det det låter vid dörren. imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. men jag börjar inte förrän fyra så inget upp 05.30 här inte. tre jobba-natt-dagar väntar. längtar tills på tordag då frank kommer hit. o sen på fredag kommer linn*2 och sara. så på lördag blir det fest på bergengatan!




stockholm tog emot mig som ett spännande virus





RSS 2.0