Summerlove


dom där jag kommer från


kompisar på världens


"vadå ser ja så dålig ut"

dag två nerbäddad och sjuk. den den där ynkligheten som infinner sig då och då räddas upp av podcasts, te och webbtv. blev lite gladare av en playlist som min vän hade knåpat ihop och skickat till min spotifyinkorg. det behövs inte så mycket för att muntra upp en sjukling.

på södermalmsgatan

igår hade vi middag hos emma på södermalmsgatan. kom i stämining med madonna. tittade på superbowl klippet och gapade av förundran. över femtio men den kroppen och konditionen! några av oss åkte till andralång. jag och min halvsjuka kropp valde vagnen hem. imorse var ellinor här på frukost och vi pratade om hennes nya jurist och sthlmsliv. tråkigt att vi bytte städer på en gång.

feel good

haha, underbar.

one guitar

väldigt duktiga. lyssnade på orginalet och hittade en cover med fem pers på en gitarr. haha ja gillar den kisande svävande blicken killen till höger har. tjejen ser lite ut som amanda jensen och killen i mitten ser lite argt mystisk ut.

tryck

de där trycket jag tryckte häromdagen. testade lite mer och gjorde det på en tröja sen.

fina vänner


att bli bjuden på mat när man bor ensam kan ju vara det bästa som finns ibland, ikväll var de det. lasagne av mika och annie.

They think that I have it all


tänk inte

har spår av svart färg under naglarna. just nu kör vi en liten paus från kavajerna och lär oss att trycka på tyg. det bästa är att vi får göra precis hur vi vill. leka under vakande öga som vår lärare sa. idag har jag bara testat en massa. blandat färg, tejp, schabloner eller som här med en massa tråckel.

i lördags var det fest

i lördags hade lisa fest. sen gick vi till excet och stod i en isande lång kö. men det var kul ändå. vi dansade och mötte roliga, lustiga och läskiga människor. till och med en före detta finspångare som jag inte ens kände igen vid första anblick. och då kände jag, vad tiden går.
ikväll har mörnerfamiljen varit här som vanligt, ätit söndagsmiddag och druckit en massa te. och sen pricken över i. ett sista slutbud på min traderaannons. 1200 spänn rätt ner i fickan.

älskade helg

den där isiga göteborgskylan från kusten har kommit. idag hade jag önskat att jag hade haft en dunjacka om mig. emma, tom och jag körde på fredagsfika efter skolan idag och andades ut veckan. om bara en vecka har jag sportlov. det är rätt gött med dom här loven titt som tätt.
filmfestivalveckan smittar av sig, så såklart ska jag och tom på bio ikväll.
hoppas ni mår bra vänner!

man ska ja inte ta ut nått i förskott... men det är ju så gott som bensäkert

idag är jag en stolt storasyster. grattis till körkortet!
p.s. du vet väll att jag...

en liten inblick

håller på med dokumentation i skolan nu. tror inte ja ska lägga så mycket ord på bilderna, det är svårt för bara mig att få ihop detta pussel.
idag har jag som så många gånger annars, fått smaka på mina egna skrivna ord som jag nån gång i höstas skrev på tavlan. "övning ger färdighet" och "gör om gör rätt" med stora bokstäver. ibland frågar jag tom om vad han tycker om nått jag har sytt. tom som alltid är ärlig och som i stort sett alltid skrattar när man har sytt fel ler och pekar på orden. jag sydde en ny ficka och det blev bra. frid och fröjd.

RSS 2.0