snittsigt a



Tack!


tackar och bockar för alla ni som gjorde helgen. du och du och du! ja det var just dig jag menade!


I know you've got potential so baby let me in and show me love


marble shoes


köpte nya skor från nelly för ett tag sen. perfekta höstskor för lite pengar!


Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll?



WOWWOWWOW

minst sagt WOW vilken helg vi hade i göteborg • wu tang clan först där i fredags. stämning med en dansande och lycklig martin. o så anders wedin plötsligt mitt i allt. anton och jag kände närheten. så nära (med betoning på så) haha • solterassen var ju speciellt för linn. hon drack öl och det smakade ju gott?! • M.I.A spelningen • mitt första langosmöte. jag visste inte vad det var men varje tugga jag tog var svår och kämpig. efter typ en evighets kämpande och jag bara fått i mig halva inser anton och jag att det inte bara är langosen jag har ätit utan också papperstallriken. typ en halv papperstallrik. en tugga visst, två ja men en halv (!!) • sol och frukost på balkongen nästa morgon. o snart kom en peppad annaramone. mysigt, trevligt var väll rätta orden ♥ håkans spelning. jag vet inte vad som kan toppa. vill skriva något bra och rättvist ord här men en lyckligare håkan har jag nog aldrig sett, och inte heller varit med om en lyckligare publik • la roux var det sista vi såg. och en perfekt avslutning. bulletproof gick ju inte att motstå.



NYTT




hur länge ska pizzan vara i ugnen?


ikväll trotsade vi vädret, tog på oss våra gummistövlar och sprang ut i regnet. med en cykel, en sjussandes julia och en sittandes karro så tog vi oss ner till ica blöta som djur. i alla fall blev det hemköp istället. vad är det med att inte orka gå till ica? cykelfärden hem blev ännu blötare.

vår matplan för kvällen var hemmagjord pizza. jag stod för pizzadegen, j för allt som skulle vara på. hon har öga för de där och se hur allt ska ligga. arvid stekte köttfäärsen och såg till att allt kom in och ut ur ugn. vilket team. en tacopizza var ju givet sen den gången i husby. nummer två "julias" blev med parmaskinka, mozzarella, svamp och körbärstomater. och sist "min och arvids" en med parmaskinka, soltorkade tomater, mozzarella och ruccola. sen film på det. arvid hade visst missat the holiday. hmm när ska vi hitta våran egna jude law?

j- hallå ska vi inte börja?
k- men degen måste ju jäsa först.
suck..


allting kommer bli bra tillslut du ska se att allting ordnar sig


ja jag lever men, min dator har gått i graven, så nu är jag härmed datalös. kvällarna blir längre nu. vad lägger man sin tid på egentligen? jag får se när jag inte står ut längre. eller när jag börjar känna julia irriterade vibbar; skaffa-en-egen-dator. då kanske jag har kommit fram till ett beslut. stationär eller bärbar. en appledator vore ju det ultimata. nu ska jag ut. springa va de ja.


summer in the city

lördagen;

först en dag på stan och sen äta oss mätta på primo


stressa hem o bli snygga som linn


det måste vara en tysk jävel


sådär. redo mot söder


titta på kulornas spelning& dricka öl och spela rundpingis. bra kombo


på bar nummer 2 så dök sörpingsborna upp. kalle lärde bartendern att göra en dry martini


sveriges snyggaste



RSS 2.0