mr mq


igår var det kulturnatt och julia och jag gjorde en barrunda av kvällen på treat, retro, och wok house. äventyret slutade med efterfest på gallerian! jag tycket vi var i fas hela kvällen där. lite trött mot slutet bara. iallafall var det en mycket bra kväll med trevliga möten och många bjudna öl. & så den spännande tjejen som berättade sin livs kärlekhistoria. o så den stora upptäckten av julias bra godissmak!

idag drog arvid och jag ut i solen ett tag och gick längs strandvägen och ikväll har vi plöjt igenom lite avsnitt av gamla gymnasietidens drog o.c. oj var man var fast den tiden.

Nämen tja


titta ner


hoppas på att vädret blir mer på topp imorn än vad det har varit idag! då ska vi till grönan och åka oss snurriga hela kvällen. jag, arvid, julia, karin och sara. det är någon slags vip imorn så vi får både gratis inträde och åkband. sara som fixat! SWEET.


curly



vi kör väll en dagens va


the ghost writer


för er som är biosugna så kan jag och a rekomendera nya biofilmen the ghost writer som vi såg igår. det slutar iallafall med att presidenten.. nae så taskiga ska vi inte va. eller?! haha. tempting. men helt klart värd att se. spännande och bra hela igenom.

när allt skiftar

grattis till arvid som är assistent på max nu. vad du är bra!

sun on a sunday

i söndags var det en sån där fin dag då solglasögonen åkte på och man kände sig mer än bra. julia och jag har ju fixat hit våra cyklar nu också. kom igen nu arvid. du med snart vava. vårt mål eller försök att hitta till hallonbergen slutade runt en sjö och sen att hitta hem igen. hade vi behövt en karta kanske. fast vart finns spänningen där.

skål kompis

tack för ditt stöd o så du vet.

Do I have to change my name? Will it get me far? Should I lose some weight? Am I gonna be a star?


har suttit och ritat mönster ikväll. jag har ju köpt tyg! o sen spelat gamla madonna skivan som går på varv här hemma varenda dag. madonna har visst vunnit våra hjärtan tror ja.

min bussbiljett från i söndags hamnade visst i tidningen imorse. 16 kr nrkp-finspång lixom. det är så det ska va! check


två apor och en karro



lite av det goda

nu är jag tillbaka i mitt rum hemma i solna. bilade upp med mamma och lillebror som stannar en dag eller två nu. är helt slut efter kvällens äventyr. vilken snurrad kväll det blev haha, men spännande. jag hade riktigt kul så tack alla ni som lyste upp den. målet var trappan och den här gången kom vi in! träffade på en rolig felix som jag dansade bort hela kvällen med på dansgolvet. sen vidare mot mc'donalds. ingen mat som tänkt men ett toalettbesök och lite hejdå och kramar innan simon och felix åkte hem. jag fortsatte vidare mot kungsgatan för sovplats. tack du du du.


idioter

FEST ikväll på trappan . vinfulla och happyhappy är vi och snart blir det dans!
två apor jag emelie och linnea gör oss redo!


jag vill ha allting


sitter hemma i finspång och mår väldigt bra. att vara fyra dagar ledig från jobbet känns som att få påsklov nästan. har varit med karin och fredrik hela kvällen. ätit gott och haft mycket bra. sänder lite tankar till dig bror som är tvungen att jobba. kram. och julia bjud linn på det mjuka brödet.
KÄNN!


RSS 2.0