juni imorgon


mår bra nu så idag var jag tillbaka på jobbet igen. tror det var julias pannkakor där i fredags som som gjorde susen. eller kanske godiset. lite socker och allt är bra igen! hur som helst har jag kört på sparlåga hela helgen för att må så bra som möjligt idag och inför hela veckan. tråkig men rätt bra helg ändå. löningen kom förra veckan så jag åkte till stan i lördags och hittade och hittade och hittade. gäller ju att passa på när man har flyt och hittar menar jag. shortdressar. linnen. shorts. adidads byxor och en luvtröja. hela kittet. mysigt och bra. och sen ännu mer. sen igår så var jag förbi mega loppisen på hornstull och fyndade där med. yes men.. ja imorgon som sagt drar vi på läger. tillbaka på fredag igen. j skippade att ta med datorn så ingen internet på fyra dagar. "jag ser det som ett test". a är också borta och iväg fast fortfarande på hemmaplan här i stockholm. på maxskola. imorgon är det juni med. sommarmånad!


karolina på karolinagatan. vore det inte rätt fint ändå.



dear diary


i tisdags natt vaknade jag upp av hög feber. sen dess har jag legat hemma i en blanding av feber halsfluss och huvudvärk. idag är första dagen det inte känns som jag har blåmärken över hela kroppen och mitt huvud inte känts exploderande ont och varmt. piplarssons och lost har varit mina vänner de senaste dagarna. och vatten och ipren såklart! imorgon är det fredag och planen är att stanna hemma då med. nästa vecka måste jag vara på topp när jag ska dra på läger med mina fem och sexåringar i hela fyra dagar och tre nätter. jag hoppas ändå jag ska må lite mer okej imorn. jaha nehe så att.. så är läget just nu.


been there, done that, messed around I’m having fun don’t put me down

här får ni en bildbomb från helgens alla stunder!


vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till


den 13 november kommer håkan till hovet i sthlm! biljetterna släpptes imorse och julia och jag är två lyckliga ägare av två. ja hoppas ni alla mina håkanvänner också kommer vara där! host host ni vet! känns ju som en garanterad som en oförglömlig show. så jäkla bra. världens bästa håkan med världens bästa vänner. åh.


Vi kickar e och mobbar världen tillbaks







det lyste vår idag


La Roux favourites

vad härligt det är när man får upp ögonen för ny musik och nya artister. tänk vad mycket bra musik som man inte ens hört än! iallafall köpte jag la roux skiva nu i london när jag var där. brittisk electro-synt-pop. hur bra som helst om jag får säga. jag ger er några av mina favoriter!

in for the kill

bulletproof

as if by magic

cover my eyes


londonbitar


home sweet stockholm. så kändes det igår när arvid och jag kom hem igen. kanske för att vi var så nära på att missa planet. tågförseningar som gjorde att vi kom cirka tjugo minuter innan planet skulle lyfta. final call i rött lyste i våra ögon när vi blickade upp mot skärmen på flyglatsen. ja ni kan tänka er stressen genom passkontrollen och allt. vi springer och hoppashoppas vi ska hinna. när vi väl kommer till gaten står det gate closed på skärmen och nästa kö har redan blivit lång för nästa flyg. för några sekunder så trodde ja vi skulle få bli kvar. som tur träffar vi på en till tjej som också ska med planet. hittar en vakt som ringer till dom i planet och fixar så vi hinner ombord! så ja. det kändes extra bra att vara hemma på svensk mark igen.

dagarna i london har varit jättebra! snabba dagar. första dagen gjorde vi ett snabbt stop på franks café och tog varsin kaffe och fortsatte sen mot camden market där vi var hela förmiddagen. sen mötte vi upp franks andrea och gick till earl camden och köpte några omgångar öl. vad är med den svenska cidern att den ska vara så söt?! sen hem till en av franks kompisar där resten av kvällen spenderades. lördagen var vi turistiga och var vid london bridge och runt där. åt världens starkaste mat på nandos haha. sen sista dagen plöjde vi igenom oxford street. var på himmelriket topshop och hmv. vi körde på hemlagat på kvällen med franks carbonara. mums. en snabb resumé. snart ses vi i sverige igen till p&l!



prinsessan


inte bara solen värmde idag. innan jag slutade jobbet kom en av flickorna fram till mig och sa. om man tycker om någon finns den i ens hjärta. du finns i mitt hjärta karolina.

läkarbesöket som jag var på gjorde mig inte mycket klokare. kändes mer som pengar i sjön. aja jag kör vidare med laktosfritt ett tag till tror jag.

har packat klart det mesta till resan. försöker att inte att fylla på för mycket ifall det fyndas något där! frågade frank häromdagen om han ville att jag skulle ta med något. idag fick jag ett sms där det stod. kan du köpa med dig några påsar krögarpytt? haha. det man inte har..


Anttila



tycker ni ska klicka in på spotify och lyssna in anttilas nya singel världens snuskigaste man! riktigt bra och fastnade på en gång. om en vecka spelar han här i stockholm på debaser slussen! inget vi tänker missa! eller hur a? här är en live akustisk version av låten.

är ni med


efter cirkus en timma fyra nysydda kuddar. om ni har har varit trogna läsare så vet ni vilka!

efterlängtat


imorgon ska jag äntligen till läkarn och kolla den här laktos ovissheten som har hållt på ända sen i vintras. skönt att äntligen få svart på vitt. sen på fredag drar jag och arvid till frank och london och är där tills tisdag. sen är jag ledig ända till måndag veckan därpå igen. alltså nio lediga dagar allt som allt. hur skönt?!


bara en jättebra helg



RSS 2.0