Comin' home

det var en midsommar sent att glömma! mycket skratt, mycket mat, lekar, fotboll, korsord, filmmys och bättre värdar kunde vi inte ha haft! nu är jag tillbaka i götet och fick ett fint välkomnande av emma på centralen. imorgon ska jag jobba igen så nu blir det inget annat än jobb framöver. men det känns kul, det lär vara rusningstrafik nu när rean och lönen kommit. nu har jag fixat allt tråkigt, betalat räkningar, ringt samtal och sagt upp mitt abonemang på tre. och nu ska jag iväg och bodypumpa alldeles strax. det känns skönt att vara hemma igen.

Tabberaset i Vika, Del 3


Tabberaset i Vika, Del 2


Tabberaset i Vika, Del 1


Summarmelad


Don't let the sun go down on me

 
jag och magda hade det bra och spenderade lite soltimmar i slottskogen igår. och sist men inte minst en kul helvkäll med julia och linn. nu mot valdermarsvik!

and I got his number on a tiny little paper

kände en blick och fick plötsligt en lapp i min hand. det var fint.

Upside down

igår! soligt, köfritt och adrenalinkickar med emma och lina på liseberg. vi var där hela dagen och åkte allt som gick fort, högt och upp och ner. vi hade lika kul som alla småkids! sen på kvällen åkte lina vidare för att träna inför sista kvaldagen inför balettakademin. håller tummarna idag! emma och jag åkte och handlade och satte oss i slottsskogen tills solen gick ner och vi inte klarade kylan mer. det slutade med musik och vin i emmas brors studentlägenhet. vi kom inte så mycket längre innan bussarna slutade gå, så det slutade med oss i en bäddsoffa. tack mina fina!

this woman's work

oj vad mycket jobb det har varit. men kul är det. allt börjar falla på plats och jag är inte längre den nya tjejen. imorgonbitti ska jag ta min första öppning. wooow. sen väntar lite fin ledighet. liseberg med emma och lina, fint sthlms besök! och sen bär det av till viken med alla kära maxare!

denna goding

det här med helg och vardag har tappat lite av betydelsen. mitt schema är en väldigt mix av jobb både helger och vardagar. men jag gillar variationen.
idag har jag varit ledig. tränat och haft en heldag med emma och lina. fikat, gått i affärer, blivit bjuden på göörgoda köttbullar, smaskat jordgubbar, gjort sommarplaner. gött!
om jag är ledig imorn ska jag åka och lämna in min sandqvist som dragkedjan har lagt av på. skomakarmannen fick det att låta som det var en piece of cake att fixa. min cykel har nya däck så nu går den som på räls.
några sista ord innan jag lägger mig. jag är så trött på allt som har med 3 att göra, har känt såhär #%/"Wp="?! dom senaste månaderna. det finns så mycket crappy folk som jobbar där som sänker hela 3s status.

The streets of London



RSS 2.0