Handsmycke

Ny favorit!

kroki

varnar er för lite nakenhet! tror detta knappt räknas. tänkte bara visa. vi har ju haft kroki i skolan. och nu sammanställer ja till portfolion. och såhär har det bland annat sett ut.

den försvunna staden

2 minuter fram! igår sjöng nog filip bättre än vad jag nånsin hört honom sjunga förut.
kände mig lite halvt död imorse när jag vaknade, men å de var en helt fantastisk kväll igår. när filip kom upp på scen och sa "hallå där" visste man att dom nästkommande timmarna skulle bli mer än bra. det blev en skrattfest och lite av ett brainstormande med publiken. en favorit var när dom gjorde sin egna version av björn ranelids mirakel som byggde på filips skånska pappa. hela showen var en härlig mix. en tvåtimmarsjakt på att hitta göteborgs själ och konsten att uppskatta sin hemstad. men inte minst också en enda kärleksförklaring till deras vänskap. inte nog med det så avslutade vi inte riktigt där, vidare till vipkväll på jobbet och skålande med jobbtjejerna på apartment. och ännu ett spårvagnsmöte. alla är så jäkla trevliga här. idag har jag både varit i skolan och jobbat till stängning. imorgon blir det mer ginajobb.

just call my name, i'll be there in a hurry

exakt en månad kvar tills vi slutar skolan. och exakt 11 skoldagar. både vår och sommarkänslan fattas här. och nu du arvid, nu är dom på riktigt klara. inte helt ärlig, två knappar ska dit men ändå. men tittatitta! (fredrik)
vårt sista och fjärde slutprojekt är skjortor. min första är rakt upp och ner en klassisk vit med alla krav vi hade på skjortan. köpte knappar idag som också ska på. nummer 2 blir däremot en helt annan. och imorn. filip och fredriks show med emma här i göteborg. det blev ett solklart snabbt ja när therese frågade om vi ville bli gratis uppskrivna.

today, wednesday


idag såg jag hur träden på järntorget börjat blomma så där fint ljusrosa, då tänkte jag på kungsträdgården som måste va minst lika fin nu. som här!

klick klick

Sist jag pulsade med Fanny och Emma kom en sån där vimmelfotograf fram. Andra gången killen kom fram med kameran och frågade sa jag att vi redan hade varit med. Han trodde inte på mig och tog ett till för säkerhets skull. Svart på vitt. Ja visste väl det.

Sticky fingers

Finbesök på Sticky i Lördags!

"skål, jag älskar oss"

ni är så fantastiska vänner. vilken fredag!


tackar och bockar

idag har ja jobbat igen, mitt påsklov har mer sett ut som ett jobblov än så länge men ja blir mer än glad för alla tider ja får. dock har ja kommit fram till att jag knappt äger ett enda gina plagg. idag köpte jag i alla fall ett örhänge som ja kanske kan kompensera upp lite med när ja jobbar imorgon. ikväll får ni en skymt av mitt rum. och julia, jag har inte gått o blivit dra ner persienntypen he he. men i brist på rullgardin. och vet ni, när jag kom hem idag och fick se min skatteåterbäring så blev kvällen lite ännu bättre. sommarens oro över pengabrist skalades av litegrann i alla fall.

Saturday night


processen


golden

har haft guldigt nytt i öronen från topshop idag. köpte dom för att väga upp mina tappade på berns. dock vet jag att mina gamla finns i niklas ägo, men jag kan inte se när och hur jag ska lyckas tima o få tillbaka dom.
i skolan har vi haft kroki och gjort idéskisser på vårt nya projekt dom senaste dagarna. sen har jag sprungit från skola till jobbet i två dagar nu. det känns bra och jag tror det blir kalas! nu har jag påskledigt i massa dagar! fick redan ännu mer jobb imorn och till helgen. gick i tankarna att åka hem men jag passar på att låta min plånbok växa. nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt suits! jag har fastnat. puss!

äntligen påväg, jag förlänger mina steg


två kalaskvällar i rad. igår med med magda och christophe på kellys och ikväll har jag och mina kompanjoner emma och tom varit och sett hungerspelen. nagelbitare! hann hem och skicka in en sista stipendieansökan innan klockan hann slå över tolv. låt oss hoppas! idag är det första april. det får mig att tänka på doktorn för det är hans favoritmånad. nu har min systemkamera hittat hem sen allt fotande i skolan. men ikväll får ni en repris igen.

RSS 2.0