Rispojken mot Morberg


stugmys

har höstlovslyx och är iväg för att träffa alla fina vänner. har haft en strålande start i skärgården tillsammans med morberg, doktorn och rispojken. brasor har gått på varv, god mat utan dess like, stressats svettats och skrikits under kortspelet stress och nu kan vi nog alla ljudeffekter till alla vapen efter arvids genomgång. nu är jag och arvid tillbaka i stockholm och har det bra uträckta i soffan.

photo booth

myslördagsväder här i gbg. och vad passar inte bättre med att gå på bio med en kompis.

projekt 1

en liten teaser. många timmars arbete i skolan men fint blir det. sista rycket imorgon!

på en spårvagn någonstans

jättekul kväll igår med alla skrädderikompisar, ikväll stannar jag inne och lagar mat. rotfrukter i ugn mmmm.

noel nytt


stop the clocks

sådär, mot beckson! kulturnatt här i götet så stan lär vara vaken hela natten. ikväll ska jag för första gången testa vad göteborgs dansgolv har att erbjuda. har bara varit hemmafester och barrunder än så länge. trevlig fredag!

shout it out

fredag wooo. en bra skolvecka och jag mår så bra. fått mycket gjort i skolan. har haft mina ups and down med byxorna men jag börjar se slutet och resultatet. så gott som klara och jättefina! lite finlir kvar med knappar och knapphål. idag hade alla tvåor redovisning på deras kavajer så ikväll ska vi fira. köpte mig ett par skinnhandskar idag. hittade ett par som kändes som mig och inte var alltför långa i fingrarna. ni som känner mig vet att jag har minifingrar så det har varit svårt att hitta några som inte ljuger alltför mycket om längden. det första jag tänkte på när jag kom ut ur affären var arvid. han har tjatat på mig i över ett år hur fint det är och nu har jag insett det.

en lista

inte för att jag är i något höstdepp humör, snarare tvärtom. men lite höstpepp kan ju inte skada.

ta på dej varma kläder
laga soppa
se på mängder av filmer
hålla handen med någon
drick te
rutin i träning
ta varma bad eller duschar
framkalla foton och gör fotoalbum
laga mat tillsammans med någon
gå på promenader
börja kolla på en ny serie
fika med vänner
gå till biblioteket och låna böcker
tänd ljus
skriv
lyssna på bra musik och gör spellistor
ha spakväll
gå på museum
var inne med gott samvete
baka bröd
var med dina vänner
ordna mysbelysning
spela spel
ät långa frukostar
kramas
bada bastu
mys framför brasan
dansa hela nätterna
överraska någon du tycker om

grattis bästis


stjärnor


jag har inte tittat på fotboll ikväll. men grannarna har skrikit så det har hörts ändå vad som hänt. dessutom var temat fotboll på alla statusar. sommaren 2012 är räddad. kim källström var kungen. tydligen behövs inte zlatan och anders svensson verkar ingen gilla. dom här två killarna var riktiga stjärnor som unga. tittar på tvättlinan och inser vad som tvättades i högsta grad. stackars mamma.

anywhere but here

så nu börjar jag komma tillbaka till mitt rätta jag. mitt friska jag.
bara så ni vet (arvid, anton, tove, daniel, chris) så har jag bokat tåg för den kommande planerade stugmyshelgen. så nu får ni dra ert strå i stacken och ta er dit ni med. och julia! boka in mej nån dag första veckan i november. har ju numera lyxen med lov. bra nu tycker jag att jag varit ute i god dit med detta. om jag ska sammanfatta veckan så har de flesta dagarna varit att ta sig till skolan i ett mer eller mindre sjukt tillstånd och åka hem och lägga sig och sova. höjdpunkterna blev onsdagmyset och även fredagsmyset med emma och tom. och igår var det festligheter i majorna. ikväll har det varit söndagsmiddag och skypeprat med arvid i vanlig ordning. fint med måndag imorgon. en ny ren vecka.

godnatt då

fortfarande en så kallad sjukling. har dragit ner persiennerna och gjort det så mörkt som möjligt i rummet. ljus är nått jag bara mår sämre av kom jag på förut. huvudvärken ökade drastiskt. känner mig lite som arvid som föredrar mörker. min kropp vill bara vila så jag försöker sova bort dagen. sömn, värme och omtanke var väll de tre faktorerna för att man ska må bra fick jag höra. sömnen funkar bra. mitt täcke hjälper till med värmen och omtanken är det inte heller nått fel på. elisabeth och jim som jag bor hos är så söta. igår fick jag mat lagad till mig och när jag gick upp imorse hade elisabeth belamrat köksbordet med ipren, halstabletter och nått annat bra för halsen. plus lite annat. och världens snällaste kompis tom som kollar läget lite då och då och erbjuder sig att handla.

100930


Köpenhamn

sängliggandes och sjuk idag. men värt efter en fantastiskt bra dag i köpenhamn igår! louisana var jättehäftigt, vackert och inspirerande. och en närmare värmechock i köpenhamn. och så tygaffärerna. himmelriket när det kommer till kvalité och utbud. inget som jag tidigare har sett i sverige. både jag och tom köpte tyg till våra projektet. mer köpenhamn!

RSS 2.0