LIN

förra helgens skärgårdsvistelse! vädret var defintivt på vår sida. tack hörrni ♥

Mot skärgården!


we're just fine


blue sky

två ynka dagar kvar på terminen! idag åkte hela klassen ut till gunillas hus i stenungsund. sol, bad (för tre modiga) och sjukt god mat. tom och jag som skulle ta tåget tillbaka blev kvar lite längre, hittade ett hav av tomma musselskal och satt på klipporna. efter fem dagars stående i butik kunde det inte blivit en bättre motsats!

0.39

göteborg är väl bra fint! har blivit som tom som till och med tycker dom utspridda kranarna är fina.
bra dag på jobbet för övrigt och en smaskig kväll med emma, linnea och anton. blev introducerad för nått jag aldrig ätit förut, dumplings. de visade sig vara både väldigt kul att göra flera och hur gott som helst. sushi introducering nästa!

stugmys

letade upp lite gamla bilder från förra årets stugmys i maj. kanske till och med några ni inte har sett. om en vecka sitter vi där i skärgården. förhoppningsvis med solen i ryggen och kanske med en liten campari. med björn sådär nära men ändå inte. grillning och brasor på kvällarna, frukost på verandan. längtar efter att få träffa er!

en dag till

var så tidigt som 7.45 på jobbet imorse. inte för jobb men för säljutbildning med all personal. fick också min första lönespec. hade glömt hur bra handelsavtalen är! det firar jag med lite mer jobb lördag och söndag nu. ska ju vara borta dom nästkommande helgerna så.
har också varit och hämtade ut mitt nya pass. åker till london och frank om två helger. fina frank som har bjudit med mig på mazzy star konserten. den finns speciellt en låt som jag förknippar med mina gymnasiedagar. eller snarare o.c dagar. den klassiska marissa och ryan scenen. into dust heter den. hur fin som!

projekt 4, en av 3

tadaa! här är en av mina tre skjortor jag har sytt. minns ni tyget jag tryckte i vintras. nu när vi sydde flera skjortor passade jag på och se hur det blev som skjorta.

medvind


idag har vi haft redovisning på vårt fjärde och sista slutprojekt. tom hjälpte mig med fotning och annat mitt i stressen igår. världens bästa tom! återigen vilka fina vänner jag har. efter redovisningen idag var det som om luften hade gått ur och en känsla av matthet i hela mig. men det är väl så efter något intensivt. jag somnade och sov direkt när jag kom hem. nu är jag ledig tor fre lör sön mån tis. typ i alla fall, ska jobba på gina några dagar. och vet ni! idag hade jag fått ett mail om att jag kommer få stipendiepengar för ett stipendie jag sökte för nån månad sen. lite medvind till nästa år!

Dunkers

fantastiskt fina kläder hade våra skrädderi och modist tvåor gjort till vernissagen på dunkers i helsingborg. tom och jag åkte dit och stötta och jag fotade en massamassa åt skolan!

du klev ut på de berömdas aveny

90tals godingar, glowsticks osv och tom i sitt esse i fredags. efterfest på yakida där lisa och jag sprang på fem finspångare. tidig utcheckning för att upp och jobba dagen därpå. men det gjorde inget, förfesten var som alltid ändå bäst.

Valborg

härlig gårdag rakt igenom! mojithodrinkar med emma och lina. den omtalade chalmers cortegen. åkte till slottskogen och mötte magda och christophe. satt och myste på filtar som hundratals andra människor. mer slottskogenkvällar!

1 maj

Det är sådana här dagar man mår som bäst!

RSS 2.0