MAXAT


lördagen var riktigt maxad. vi var ett tappert maxgäng som samlades hemma hos marre för lite hejdåfest för oss som ska flytta. kvällen var gött mos som anton skulle sagt !













fibes, oh fibes!

FIBES OH FIBES !



minst ettusen sånger undrade jag vart du var


lyssnar på krunegård hela tiden. han är överallt. han gör mig kär.
ett telefonsamtal och jag blir glad.
sitter uppe sent. inget vettigt. tänker snurrigt.
du är förbjudet och spännande.
jag är bara söt för dig nu.
vill inte tillbaka, men jag vänder mig om ändå.
tittar tusen mil bort.
tittar lite närmre
hundra mil bort
jag borde titta närmare
inte dit
det var ju inte ens bra.
jag borde titta rakt fram.
ja missar nytt.


ny stad, ny bostad, nytt jobb, NYSTART.




förbjudet är spännande


Markus spelning i fredags var grymt mycket bättre än vad vi förväntat oss. det var nostalgi i luften hela spelningen igenom. sommaren står och väger och barn från röda stan- grymt bra live- kände rysningar från topp till tå.






KÖRKORT


underbart. jag sitter och känner stor lättnad och har samtidigt glädjerus i kroppen från topp till tå! idag var det min tur och jag klarade det! jag har mitt körkort!

jag var nog mest nervös över själva uppkörningen. eftersom man vet aldrig vad som kan hända. nervositeten för teorin kom precis innan man fick komma in och när man såg andra komma ut med ett papper, antingen med ett leende på läpparna eller inte. och kom på att man själv skulle komma ut ur samma dörr strax. när man väll satt igång med testet rusade tiden förbi. jag satt och darra som ett löv efter jag hade tryckt igenom alla frågor och bara det sista trycket på den sista knappen var kvar. och på en sekund. godkänd eller inte. 

arvid klarade också allt fast förra veckan. grymt.


RSS 2.0