ribban ligger högt

trerätters hos anton ikväll med tove och arvid. kommer bli tjusigt! sitter äntligen på tåget med sweet chariots i öronen.
Augusti-10

for your information

det här var tiden då jag sprang i solna och det var sommar och man var lite brun till och med. jag gillar att att arvid och danni har varit och skaffat gymkort idag. både för er egen skull och för mig. har fått med mig en entusiastisk danni på spinning imorgon. arvid kom på världens grej häromdagen. skype appen. skype känner väll alla till men jag har aldrig tänkt att jag kan ha det på iphonen. ringa gratis genom skype. funkar hur bra som helst. ringde gratis till arvid och sen till en kompis på island häromdagen. har precis fått frank att fixa också och det gick lika bra det. känns nästan för bra för att vara gratis. kan inte alla skaffa skype så kan vi alla ringa gratis. vore ju nått!

det fina som va

på ett fint fik igår med mamma och david. sturekatten som ligger i ett gammalt lägenhetshus gammalt inrett med jättemånga små olika rum.
partydanni ready to rock! vår vän, den nya stockholmaren, blivande läraren och vår nya inneboende för ett tag. anton vår förra inneboende, vad hände med honom kanske ni som undrar, han flyttade ut förra helgen till sin egna lägenhet och då kom danni!

guldigt

nya fina smycken.

hurra hurra

Numera 17 år!

på hundrafyra kvadrat

känns skönt att börja känna asfalten under sina skor igen. känns som man har glidit omkring ett bra tag på is och snö. på torsdag blir min lillebror sjutton år. ett så bra år det var. här kommer lite bilder från i fredags när våra vänner petter och linn var här på middag och massa dryck.

look at the stars, look how they shine for you

tittar på utbildningar och drömmer lite. efter sommaren skulle kännas bra. om man är är tillräckligt bra för att komma in och om man har pengarna. allt är ju inte gratis men ändå så värt känns det som. jag lever en helg utan alkohol. har haft all tid i världen till att göra vad jag vill. nu ska jag åka och träna pass på friskis. pepp!

när jag går med dej


några av iphonevideorna från då vi var på håkan.

dancing the whole way home


nu är jag tillbaka hemma och här. mina lediga dagar i finspång norrköping och london gick fort men jag är glad för alla jag hann träffa. familj, släkt, karin, fanny, danni, linn, anton, tove, arvid, och nu vår londonhelg hos sara, linn, camilla och frank! nu fick jag med alla va. tack alla för roliga kvällar, mat, prat, fikor, frukostar o så vidare. vilka bra folk jag har omkring mig. idag kom arvid hem igen efter sina norrköpingsveckor. det känns bra, vi har saknat vår tredje här hemma. nu kör vi londonbilder här!


kompisar i världen vi har det bra


RSS 2.0