en klassiker


söndagsprat

som sagt, igår bärde vi typ hur många lådor och säckar som helst. det gick nästan på ett kick med alla som var där och det kändes som vi hade gjort världens godaste gärning efteråt. lördagsavslut på andralång. jag och emma blåste liv på kvällen med öl för 32 spänn. det var skoj.
idag har ja fått sålt lite kläder på tradera. gött med lite pengar. sen söndagsfikat med magda och sist ätit middag hos min släkt i majorna. vi tänkte att vi skulle bryta det här med att vi aldrig ses fast vi nu bor i samma stad.
jaha nehe ingen bild idag heller. god natt.

summan

bion var bra! george clooney var bra! the descendats hette den. tips! tom anmälde sig själv, mig och emma till att flyttbära hemma hos beckson imorgon bitti. så nu ska jag stupa i säng. ja det var väll allt.

nu så

jag har inte så mycket att skylla på. sena kvällar i skolan varvat med träning. kan väl säga att kavajen är på gång och att det flyter på som det ska. sen har vi just fått veta att skolan snart flyttar till nya lokaler och skrädderiutbildningen ska ändras om. och då om jag vill, kan jag få möjlighet till ännu mer än det jag trodde skulle innefatta. om jag vill såklart. nu ska jag strax ta vagnen som alla här säger, möta emma och amanda och gå på bio.

morgondagens uppfostran


kings of the night


den där daniel styrde upp en riktigt magisk tornfest!

hurra

för min bästa david som fyller 18 år idag!

High heels

High heels. Det är just vad jag har köpt idag.

och vart ska du lägga det där kortet då

skrattar fortfarande lika mycket!

man kan bara förlora och hålla huvudet högt



nawals hemlighet


det är här det händer i skolan. i alla fall var den starka lilla trion där idag. lagade min jacka och sydde på ett par nya byxor som är på gång. kvällen avslutades hemma hos tom med mat, vin och film. vi gick och hyrde och efter många om och men valde vi den framsida som var överöst med stjärnor och oscartitlar. efter halva filmen skrattade vi och sa. vad skenet kan bedra. en ganska dyster ton genom hela filmen, och sen kom slutet, vilken vändning eller cliffhanger... tom tyckte ändå det blev en 4 av 5a.

no one is saying it but everyone's thinking it, we have something to believe in.


fortfarande lika bra!

working on


när det är kul i skolan går veckorna sådär fort igen. igång med projekt 3 som blir att vi 1or syr herrkavaj. så nu tränar vi enkelpasspoalerade och dubbelpasspoalerade fickor med lock, biljettfickor, bröstfickor, ärmslitsar, klistrade framstycken, tagel och allt vad det heter. koncentration a och o. måste på jakt efter tyg snarast. eftersom vi får välja fria storlekar så tänkte jag nog ta den minsta i stl. 44. nog om det!

every song ends but is that any reason not to enjoy the music

skola imorgon igen känns kul, fast att gå upp halv sju igen känns lite skrämmande tidigt efter lovet.
och bara en liten parantes för er närmsta så är min iphone trasig, så nu blir det det lånemobil i väntan på den nya. så även om jag inte har era nummer för ett tag så är mitt desamma.

puss på er

ni vet väll att ni alla, med flera, satte guldkant på min hemmavistelse. nu har jag återvänt hem till göteborg.

new years eve

det var ett väldigt kul nyår. middag i julias kök med vännerna. det nya året dansades in en studio med nya och gamla ansikten och så mycket dans att min häl bokstavligt forsade blod tillslut. här ska tilläggas att jag valde mina platta dr. martens för en gångs skull och när jag väll kom på att det kanske inte var bubbel eller öl på strumpan så var det lite illa. blicken av en skärrad petter fick mig att förstå att det var lite mer än ett skoskav. men annars än det så var det helt klart ett bättre nyår!

don't look at me, I don't know a thing


blev lite ändrade planer på mina sista lediga dagar. hade tänkt åka tillbaka till gbg i veckan men nu när mamma ska åka bort och bad mig "se efter" david, vad det nu ska betyda... så blir det några dagar till. mamma lockade med fri tillgång till bil så det kan ju bli ganska bra ändå. så vänner hör av er och var med mig för nu är resten av veckan blank.

fika och bio

det blev jag och julia som satt på kuriosa några timmar ikväll. sen mötte vi petter och gick på bio. vi såg tinker tailor soldier spy och vi var väll alla tre lite som frågetecken i slutet. och det kändes skönt att det inte bara var jag.

in på 2012

lovet och fikandet fortsätter. norrköping ikväll igen med två bästisar. nyårsbilderna kommer också ska ni se.

RSS 2.0