idag är ingen bra dag

idag har det mesta bara gått fel. att jobba så intensivt med ett plagg i timmar och känslan av frustration och ett nära sammanbrott när det går fel. varför kunde jag inte bara gjort en rak kjol, ungefär så har det känts.

i ett torn

tack alla sötisar för en helt fantastisk helg!

just nu

sitter hemma och har inte ens packat upp sen helgen. inga vuxenpoäng där inte. men ja blev väll bara tretton år på spelet i fredags så det är väll inte mer än vad som förväntats av mig. ja vet nog att ni alla väntar på bilder. så många gånger som ni har klickat in er. kommer kommer!

imorgon så

imorgon åker jag och arvid till norrköping! hoppas vi ses!

onsdag

ni skulle ju få år två också men min externa hårddisk har kraschat ihop. hela mitt arkiv av bilder existerar i denna hårddisk. datum sorterat, år för år. så håll till godo så löser det sig nog! idag gjorde jag, tom, bianca, johanna och sofie en liten roadtrip till borås. en fullproppad bil med hög musik och smattrande regn var både kul och mysigt! men det roligaste var nog när tom skulle börja köra och börjar justera backspegeln och i samma veva lossnar den. en häpen blick och förskräck skratt. och sen att komma hem med en massa fint tyg dessutom, en mycket bra onsdag.


första året

det är mycket som har hänt sen den där maxfesten för två år sen då chris, tove, arvid och jag skulle flytta. idag har det gått två år sen jag och arvid flyttade hemifrån ihop med julia. titta så mycket!

söndag

köpt nya örhängen som ni ser! smycken går fint att hitta men kläder mindre. min kräsenhet har numera växt. jag kan inte låta bli och titta vad det innehåller och inser att materialet och kvalitén ofta inte är värt prislappen, dessutom är studentlivet hårdare pengamässigt mot förr. igår blev häng med emma som äntligen är tillbaka från sthlm! så imorgon är alla tvåor tillbaka i skolan. stor skillnad med fyra ettor som vi har varit i några veckor nu. idag har jag kört på stort och lagat mat och bakat lussebullar. nu slipper jag all matlagning i veckan och klassfikan är fixad. nu mot söndagsträningen som vanligt! bodypump!

okej då, nr1

jag börjar förstå pratet kring sötdavid på planen. titta runt omkring, jag ser ingen sötare.

ja men det är jag som är kung arthur

idag har jag köpt ett paket och jag vet vad personen kommer säga när han får det. nått i stilen med "får jag inga hårda paket?" och då jag kommer le och blinka precis som leif och säga "öppna nu".

skolfoton

för många år sen hade jag lugg, vilket jag aldrig tror ni kommer få sig mig i igen. arvid var en riktigt liten sötis. titta bara hur han lägger huvudet på sne. och david sådär oskyldigt söt ut som inte riktigt vill bli fotograferad av en främling. jag tror nog frank stod för alla våra leénden det året.

hej

efter en bättre helg med en sötis, öl med mika, första lussebullen och alldeles för lite sömn så ska jag även ikväll gå och lägga mig tidigt. eller sent... när jag ringde arvid vid åttatiden fick jag ett
-hej, vänta en sekund.
då jag hör ljudet av en tandborste och en vattenkran skrattar jag lite.
-bortstar du tänderna?
-ja.
-du vet att klockan bara är åtta?
så hör jag ett tyst litet skratt.
-ja men... jag ska bara lägga mig i sängen...
så halv tio. klockan är redan alldeles för mycket.

skolliv

lite såhär kan det se ut en dag i skolan vid ett projektstart. vika papper, skissa former och bygga ihop formen till ett plagg i större skala.

20åringar puschar 21


photo booth 2


hemma och tillbaka i mitt lilla rum på bangatan. och det bästa när jag kom hem igår. mat från jim! idag en fri måndag, så fri att jag har sökt jobb, tränat, zenitfikat och lagat storkok.

ett fint höstlov


got me a ticket

ja visste väll att det var du som stod bredvid på perrongen. ja glömmer aldrig ett ansikte.

syprojekt 1


LIN

manbonding!
välförtjänt gubbvila!
brasmys.
titta på dessa tre bilder och följ stämmingen. happyfaces.
om en enda blick hade kunnat döda, hade arvid varit stendöd.
tystanden är omringad av tjock luft.

RSS 2.0