fleury

har mycket att ta ikapp här känner ja! har ett överflöd av bilder som bara väntar på att få visas upp. så här får ni vänner. jag låter bilderna tala!

en liten teaser

hemkomna från vår lilla vistelse i fleury. har varit underbart eller "amazing som elsa skulle uttryckt" och en perfekt start på semestern. om det hade varit en morgon i fleury hade det varir dags för vårt dagliga konditionspass eller gå ut och handla une baguette. men istället är detta nu utbytt mot en tvättmaskin som snurrar.

burn up in your atmosphere


in the backyard drinking wine

ännu en varm sommarnatt. från trädgården till södra källare till strand.
idag har varit en sån dag då jag känt att jag älskar stockholm och aldrig vill flytta härifrån. arvid fick med mej ut imorse annars hade jag nog kunnat ligga kvar i sängen hela dagen. vi har sökt efter den perfekta skjortan till arvid och ätit god vapianomat. tack för en sån bra dag. jag har välrdens bästa vän och bror!

it won't make sense right now but you're still her friend


julia visade mej robyns coola nya video förut. måste ju föra detta vidare.

borta bra men hemma bäst

känns så skönt att vara hemma i solna igen. har varit iväg tre nätter och fyra dagar i skärgården med mina stella nova barn. har haft det jättebra med mina sötnosar. barnen har älskat det. speciellt stranden och vattnet. många statsbarns som många inte får tillfälle att komma ut sådär. men det var bra skönt att få sova i min egna säng inatt. att ligga i våningssäng i ett varmt rum med fyra barn har ju sin charm men jag har nog inte sovit så gott som inatt på flera dagar. ännu en underbar svettig sommardag även idag. fick äntligen min grötfrukost på balkongen, äntligen tid och träna igen. ett tidigt pass på friskis följt av att ligga och sola och läsa i skytteholmsparken. när jag låg där fick jag sms av julia om att jag fått blommbud hem till oss. fem röda rosor. tack! du? kändes smickarande fint och spännande. nu är julia och petter är iväg och handlar mat. jag ska få en överraskiningsmiddag. jag har det allt bra jag. nu ska jag duscha bort all svett. svårjobbat och hålla sig fräsch i denna värme. ikväll ska jag och julia sätta oss på en eller flera uteserveringar och ha det bra. värda efter den här veckan.

Summerbreeze

Hade en tropiskvarm sommarkväll i Norrköping senaste helgen. Förgylld av Chris, Tove och Anton!

sunset says we see it all the time, nevermind, nevermind


1juni

Sitter på en buss från Gbg. Det gick bra idag och jag glad att ja känner mig nöjd såhär efter. Gillade skolan. Tre eller fyra får börja till hösten. Svårjobbat. Har försökt nu i alla fall.

RSS 2.0