let me hear you say


tjusigt


who'll be the lucky ones


yei jag kom hem igår i det stora tågkaoset. 18:13 skulle jag ha varit norrköping, istället kom jag fram runt 21:25. har aldrig sett centralen vara så full av så många människor. så fullt att alla låg som i driver längs väggarna. skönt att jag kom fram när jag tänker på alla som fick sina tåg inställda och ännu jobbigare. här hemma fattas arvid så mamma är iväg och hämtar honom. nu ska jag över till karin på frukost. kramkram alla vänner


smile and wave



idag är jag glad för att vara frisk efter ännu en sjuk ligga hemma helg. glad för att jag snart får åka tåg igen och få komma hem. glad för att jag idag tog ut semester nästa vecka så jag hinner träffa alla jag vill utan att känna stressen. och så kanske mitt immunförsvar hinner komma ikapp med. glad för att att jag julia och danni åker till sara linn och camilla i london över nyår. glad för att jag har världens bästa barn på jobbet. idag åkte vi pulka och hade kul i snön.


December - 09

en annan tid


har väldigt mycket mappar och bilder från 07 08 09 o framåt. så vi kör lite gamla tider.

2008 var då vi gjorde vår första berlinresa. första gången ute i vida världen med sina bästa gymnasiekompisar! vi var glada och lyckliga och spända på livet. allt kändes nytt, spännande och för första gången.




har mitt hjärta lite här och där


träffade en tjej idag som hette karolina! karolina med k! hon bodde också i solna! och jobbade också på förskola! sen sprack det när hon sa att hon var 91a.

lätt att falla hela vägen ner, lika lätt att gå tillbaka

idag har barnen bakat massa pepparkakor så det har luktat på hela avdelningen igen. mmm. imorgon kör vi massa glasyr!

hemma är bara jag. julia har varit neråt landet på äventyr med bandet. anton är ambitiös och pluggar tror jag. arvids rum är mörkt och stolen är tom. arvid är borta. borta i norrköping.

ett telefonsamtal och sms och jag blir glad. jag som inte ens hade ansträngt mig än. vi får se. det känns kul och spännande.

nu ska jag sova för jag är så trött.

det här ser bättre ut!

And I never was smart with love

Munken in the park-  10

nu mår jag bra! har inte annat än jobbat, kommit hem och vilat för att bli frisk förra veckan. klippt mig med! sist var i februari. det hon tipsade mig om var att jag helst inte skulle platta, locka, hårspraya, tupera eller kamma i torrt tillstånd. alltså ej röra i mina öron. hade en jättebra helg. lördagskvällen främst tror jag. danni var här hos oss. norrköpings nico och linköpings klas också. eller dungenkillarna. vi spelade ett spel som ingen vann på, lyssnade på mycket the hives och robyn i julias rum! hamnade på på stampen där vi dansade och hoppade till ett grymt USAband. tror nästan vi gladast och lyckligast där i massan. o så strand med! slutade sent med åtta stycken vänner spridda i vår lägenhet. sen igår var vi på bio, jag julia och danni. jag kommer fram till killen vid kassan och säger att jag vill ha tre biljetter till svinalängorna. killen tittar på mig och säger: okej, jag måste bara fråga hur gamla ni är? jag blir lite ställd och säger jaha okej, vadå då? och så säger killen. ja filmen är från femton år...

en lördag tillbaka


så mycket sommar


RSS 2.0