Åh Polis, ta och nita mig och spärra in min längtan, min känsla och min chans




kanske var det slumpen eller ödet eller kanske bara rätt


ikväll står anttila på grönan scen. arvid jag och karin ska dit! det är sånt här jag gillar med sthlm. bara att kunna se kristian anttila en måndagkväll! japp. och T om din nya hobby ska bli bio så säger jag INCEPTION. hur bra som helst! ett tips.


they're gonna build a new dimension and make a soundtrack of our lives




bokade way out west biljett idag! håkan topp ett. la roux!!! soundtrack of our lives. lykke li. M.I.A ! anton är påå och nu bonusen linn! kan ju inte bli bättre. NU ÄR VI PÅ'T iallafall, linn citat! vi väntar på er arvid och ahrbom.


tjaaaa nu ska jag ut och springa



ett kap


jag har börjat komma in en filmperiod. det började med the factory girl som jag tycker ni alla ska se. dear john funkar. remember me. ja det bästa kommer till sist. eller? valentines day kan ni ju hoppa över. och dagens blev luftslottet som sprängdes. jaja! eller se hela trilogin. och så efter arvids paniksms så har jag nu beställt två sandqvist väskor. en svart åt arvid och en i oxblod åt mig. oxblod. hatar ordet och benämningen. och på tal om färg så börjar min brunhet att falla. eller flagna är ordet. ush. finheten försvinner.


summerbreeze


vi som var peppade till tusen för en kväll på mosebacke med johnossi. ville dö där ett tag när jag såg UTSÅLTskylten. istället tog vi djurgårdsfärjan över till djurgården och mötte upp picknickfolket arvid karin celina massoud och ninni.

skeptisk a?

det är för varmt för attt bo inomhus dessa dagar.
julia och jag gick på restaurang och pratade djupheter. o så bio på det.


vem orkar laga mat? vi går ut istället.

spring i natten

sista munkenkvällen! fest hos saras kompis. svett som rann ut och alkoholen som rann in. en sexi moneybrother på scen. kärleksmötet med teddy. in på trappan och dansa till single ladies. och vilka sprang i natten till hugo på åtta minuter? kanskeee jag& linn.

Lite Lm, Lite öl, Lite Kompisar, Lite park, Lite Oskar


Grönan


been there, done that, messed around I’m having fun don’t put me down


vardag och rutin har visst sprungit ikapp igen. semestern har varit den bästa tiden på länge. och efter att ha haft så kul mår man väll som man förtjänar. eller hur arvid? och jag kan ju fett glömma att slå arvid i brunhet. en vecka i falstebo gjorde visst allt. och att semester ska göra att man blir utvilad tror jag inte på. jag har mängder med mer bilder från allt. hänger ni med?


LIN


jag är ingen talare MEN

lite peace and love bitar;


Var vi inte lyckliga då?













får jag stå här?


har fått många grönalund kickar idag med frank och sara. vad vi har åkt och snurrat varit upp och ner och 80 meter upp i luften! allt och flera gånger om. befinner mig i finspång i detta nu. bilade hit. och förutom det har jag gått och köpt mig en parfym idag för dyra pengar. en tiopoängar som till och med slår 6-0 björn borg. det duu.


upside down


håll ute kära läsare. uppdateringar kommer och bilder i massor! P&L var helt underbart. levde i en bubbla av sol, grym musik, bra människor, omvända dygn& kärlek. i måndags drog jag ut till sthlms skärgård. har jobbat på brunheten och grillat och haft hur skönt som helst med bröderna. nu är jag hemma igen och packar nytt inför norrköping. men innan vi drar ska jag frank& sara åka oss snurriga på gröna lund. 

RSS 2.0