vi springer bort det


idag har jag och julia sprungit! sprungit! okej för min del är det kanske inte så stor grej men att se en peppad julia är en stor grej. solen stekte inte alls men det var bra ändå. och vi klara hela rundan. imorgon får vi träningsvärk.


cheer up


lördag och jag har känt mig lite opp och nervänd hela dagen.
vilken tur att det bara är min bror som har fått behöva hänga med mig idag. han gör iallafall mina dagar bättre när de är såhär. han är bra på att peppa.

har köpt perfekta monkishortsen till sommaren idag. arvo perfekta t-shirten. vilka kap.
och fick se på deklarationen att massa pengar kommer ramla in på kontot till sommaren. skatteåterbäring hi hi ho.


Denim



sneak peak på en klänning som har cirkulerat i mina tankar ett tag nu.
det kändes så rätt så att ikväll blev den beställd.


dag 121 i stora staden


det är sol varje dag nu och vårkänslorna kommer mer och mer. jag gillart. speciellt när solen lyser in genom fönstret på mornarna. det gör det liksom lite enklare att inte vilja dra täcket över huvudet och snooza vidare. pengarna har rykt mycket på sistone. vårnytt i garderoben. sen igår bokade arvid och jag en londonresa till frank. men man måste ju leva lite. någon bra sa att jag var värd det där och vi är ju bara nitton nu som en vis sambo brukar säga. fast biljetterna hamnade ändå under femhundringen så det va ju ändå inget. arvid jobbar dag igen så nu passerar vi inte bara varandra längre. vi har saknat den tredje.

min spegel lyser med fint och kompisar som du.


love you


det kunde funkat


det här kunde ha varit en sån perfekt kväll. eller den var perfekt tills nu. det enda jag och julia har gjort kvällen igenom är att ligga i sofferna och titta avsnitt efter avsnitt av one tree hill. hela veckan har vi pratat om hur vi borde tvätta. men ni vet. iallafall. ikväll fick jag en kick sädär framåt tio och vi båda tar tag i det och går ner i källaren och fyller två maskiner. nu en timme senare är strömmen avstängd! och all tvätt är fortfarande kvar i maskinerna. fattar ni jobbigheten. så nu måste vi upp imorgon bitti innan nästa person ska tvätta. för tidigt.


she has no time


köpte mig en ny bling bling klocka på rean igår. värt pris.


all the single ladies




RSS 2.0