i staden växer inga blommor

sommaren 2010


skönt med en helg hemma i stockholmsstaden. har haft många roliga helger i norrköping på sistone. den här helgen är tove här istället. igår hade vi middagsmys i arvids lilla lya med chris, tove, daniel och sofia. insåg för första gången att rosévin inte är så dumt. trevligt och lagom. idag har vi vandrat runt i city och har haft shoppingflyt. första affären och vi kom ut med ett par likadana skor. slutade på weekday med likadana svarta höga shorts. fann allt jag letade efter och lite till. nu är vi redo för kvällen, ätit världsgod mat och ska ut i stockholmsnatten!


låt det vara som i en film

nya maggio favoriter!

sju sorger


mitt hjärta blöder


snälla bli min

sisters

kul att titta tillbaka som här för två somrar sen. det var då jag, julia, sara och linn åkte till daniela i spanien. i några dagar så bodde vi i hennes lilla lägenhet i torrvieja. för varmt för att orka äta. om vi inte var på stranden på dagarna så hade vi ju den tacksamma poolen som fanns precis nedanför lägenheten. när vi ville fly solen så låg vi alla i dannis dubbelsäng och kollade på scrubs. eller så hade julia högläsning. minns hur vi testade på nattlivet och gick ut bland alla galna spanjorer som man inte ens kunde titta på tillsist. vi satt tillslut på en trottoar och mötte tre killar som visade vägen tillbaka genom staden. sen när julia stängde porten mitt framför ögonen och sa hej då så var det inte riktigt vad dom hade tänkt sig. sen skräcken när vi nästa dag mötte alla tre på väg mot stranden och fick sangria över oss.

sun on a sunday

har legat ute på balkongen och sovit ikapp timmarna från inatt. känns som en sommardag idag. känns skönt att inte behöva åka hem idag fast det är söndag. vet inte riktigt vad jag ska göra av kvällen dock. what to do... what to do...

110423

maskeradkväll.

Apberget

fina stockholmsdag. david och jag köpte jordgubbar av de skrikande männen på hötorget och gick och satte oss i solen på apberget! fint som bara den. blev aldrig någon bio igår så det går vi på ikväll istället. water for elephants. och imorgon åker vi och arvid hem till finspång.

I just came to say hello

långfredag och långhelg. snälla var lång nu! har en ensam morgon hemma med p3 som min morgonkompis. inte så ofta alla är hemma nuförtiden. antingen jobbar man, tränar man, är i en annan stad eller som julia och petter som spelar i olika städer. snart flyttar danni in till oss igen över maj! kul att vi blir lite fler igen. hade tur idag och passar på och tvättar, äter god frukost och ska snart åka och träna. sen ska jag träffa david som sover hos arvid. börjar dagen så!

mitt i veckan

har varit hemma hos arvid hela kvällen. bilden togs idag. lillebror är här så vi har lagat mat och haft trevligt. imorgon går vi alla på bio. sen fyra dagars skön ledighet. kanske att vi följer med david tillbaka till finspång på lördag... möjligtvis en maskerad fest. oklart allt. har varit den skönaste jobbveckan på länge. att kunnat vara ute i stort sett hela dagarna, många vuxna och soligt. slutar vid tre imorgon om inte tidigare. känns bra just nu.

en fantastisk aprilkväll och en fantastisk håkan


Hej hejdå välkommen


en ny tid

jaha... nu har han åkt. bara att titta in igår kändes så sorgligt på nått sätt. känner mig lite tom och halv. nu börjar en ny tid.

set fire to the rain

har köpt mig en håkan biljett till nästa helg till ett bra pris. tack david! är trött efter att ha suttit timmar på golvet och klippt ritat limmat målat slängt och fram och tillbaka till min portfolio. nästan nästan klar nu. vill helst inte titta mer på det så jag ska stunta i allt nu. läste att the strokes Också ska till p&l nu. trodde redan de stora namnen var färdiga vid dylan. känns ju värt och åka redan nu. festival minnena är ju bland de bästa man minns varje sommar!

pannkakskalas


hej jag är frisk och tillbaka i vardag och rutin. uppskattar allt mer efter jag varit sjuk. både att jobba och att kunna träna. när jag kom hem ikväll stod julia vid spisen och stekte pannkakor till linn och arvid. tog ingen risk med mitt laktosmysterium. de såg himmelsk gott ut i alla fall. lite i stil med krispiga amerikanska pannkakor med blåbär är väll rätta orden. smet för åtta pers. jag vet inte var räkningen gick fel. kanske det var det att julia redan var så mätt. en mysig pannkakskväll i alla fall. nu är det en två tre dagar så kommer fanny upp och hälsar på! vi tänkte mojitokväll på fredag. lite hejdå för arvid, lite välkommen petter och lite kul att du kommer fanny!

RSS 2.0