Torsdag!

valde att inte packa igår och istället gå upp tidigare idag. kändes så mycket skönare igårkväll.
ska åka till skolan nu för att sedan ta tåget till stockholm. ska på konsert och spendera tid med mina fina bröder.

sommaren står och väger, undrar vart den ska ta vägen, om den redan ska ge upp gör höst

sommarkänslorna är borta. förknippat med skolstart. och sen på jobbet. neon och färg har bytts ut mot vinrött och grånyanser. solbrillor är borta och jag har packat upp stickat, halsdukar, mössor och vantar. hittade helt kitt av jacka, halsduk och mössa häromdagen. hösten får komma när den vill nu.
 
efter att alla (jag, lisa och emma) hade jobbat igår satte vi oss på ches amiz vid vasa. åt restarangmat, pratade och hade väldigt trevligt. från att ses varje dag är vi nu alla splittrade på olika håll. idag har jag jobbat till 17, varit på gymmet och avslutat kvällen med mörnerfamiljen. dom där fina och mysiga söndagsmiddagarna är tillbaka.
 
06.30 står mitt alarm numera på. måndag till fredag. nu ska jag glo film och förhoppningsvis somna mitt i allt.

.

någon stal min väska igår. så sjukt tråkig grej att göra. vad ska du med den till?

Who's that girl

återigen en dag i skolan, mer än det kanske inte är värt att nämna. vill mer säga grattis till denna kvinna som blir 23 idag! hurra!

Back to school

sommaren är över så nu får det börja hända grejer här. jag tänkte att jag kanske skulle bli bättre med text. 95% av bloggen är ju bilder. vem vet vilka ni alla är, men ja antar att ni tittar in för att få se nån sorts inblick i mitt liv. första dagen tillbaka in på andra året på skrädderi. en kort 2 timmars dag. nya fina lokaler har vi fått och 14 nya i klassen att lära känna. vi har tittat på varandra, inte hunnt säga så mycket och fått en första känsla av våra personligheter. som förmodligen inte alls kommer stämma sen. efter skolan åkte jag till min frisör. jag har klippt mig en gång här i göteborg och då hos henne. så hon är den jag förknippar med "min frisör" här i göteborg. det jag gillde mest sist var hårinpackningen som hon introducerade. det var den jag gick tillbaka för. jag var ju hemma i helgen och det sista jag gjorde innan jag åkte var att låta mamma ta saxen och klippa. varje gång jag har tittat mig i spegeln nu har jag grämt mig över den korta längden. men samtidigt så jäkla fräscht. två sidor av saken. 
 
jag kom hem, slogs av min trånga garderob och tänkte... det är ingen idé. vissa kläder som jag har tänkt kan vara bra att ha, har nu legat ett år sen flytten. så jag rensade och gav bort. gick vidare till sportlife, bodypumpade och hängde med mika resten av kvällen. vi tittade inte på dallas uppstarten som har synts överallt. det enda jag egentligen vet om serien är att dom bråkar om olja. tänkte försöka sova tidigare för varje dag som går nu. men sen skulle jag ju bara se breaking news också... men nu. nu kan jag sova.

Helgens instagram


Bartömning


Way out west dag 1


Wow


Coming up

det är ett under att ni fortfarande tittar in här! den 20e drar skolan igång igen. då blir det nog vardag och rutin med det hela. så håll ut. har verkligen haft ett perfekt jobb i sommar som jag har trivts hur bra som helst med. det har varit mycket jobb, men det har jag också behövt för att kunna betala skolan osv. det enda tråkiga är att jag inte hunnit åka hem. midsommar sist och då var jag knappt ens hemma. så många jag vill träffa. men men. jag säger emma! alltid där i vått och torrt. utan dig här i sommar hade den nog blivit... ja bra mycket tråkigare. och eftersom du snart ska flytta härifrån så är jag glad för allt vi har hunnit att göra. och mer minnen ska det bli! en dags jobb till och sen drar way out west festen igång!

Memories together

saknar många

RSS 2.0