en riktig finsmakare

arvid skötte drinkarnasnyggtottis
haha

Natten är ung

tog en sista titt. tog ett kort och började packa ner. kom inte så långt men nu har jag köpt mer flyttlådor. pauser är viktiga och pauser som är roliga också. så nu åker jag till tove och arvid, dricker drinkar och får god mat. kram på er vänner!

Yes things are different yes things have changed but I'll always love you it will always be the same

svedsmyra är ett väldigt fint område i stockholm. igår var ja och julia där och blev bjudna på mat hemma hos linn. vi åt oss mätta av kyckling och potatisgratäng. hur gott som helst. och sen låg vi alla på rad i sängen och tittade på klipp.
idag efter jobbet gick jag och klippte mig. av en ren slump har ja bytt från en frisör till en annan. min gamla frisör hamnade bredvid mig med en annan som hon klippte och jag kände mig som en förädare som hade valt och gå till en annan. hon som klippte mig fick en smärre chock när jag släppte ut håret. har numera 0 procent slitet hår i topparna, förut var det 68 sa julia. sen fick vi londonbesök av linn som kom och hälsade på. vi gick och köpte massa gott och satt i parken hela kvällen. uppdateringar om livet är alltid kul och alla minnen tillsammans. ibland önskar man att man kunde flytta över alla nära och kära.

110722


AH

nu har jag ett klart boende att komma till i majorna när jag flyttar till götet. och imorgon ska första möjliga nya sambon komma på besök och titta på våra rum som blir lediga. veckorna går så fort och snart ska jag packa ner allt i flyttkartonger.

ångvälten tusen gånger om

knåpat ihop en grabbig p&l video. sa jag att jag bodde i ett camp (snarare torp) med sju killar och så jag. sötis, rispojken, doktorn, limpan, ove, chrilleinline, martin o så sötjohan. satan i gatan va kul vi hade!

smiely

nu när jag letar boende till göteborg får jag svar från alla möjliga på min annons. blinkgubbar och pgubbar blir lite för mycket att jag tvekar på en gång. inte rätt forum direkt. jenny var överlycklig idag att jag för första gången lyckades försova mig till jobbet. är fortfarande i någon semesterkoma. men jag är ju inte mer än människa! inne på första jobbveckan igen av fyra. sen så tar jag en veckas semester kombinerat med att jag slutar. sen flyttar jag ifrån mina käraste. från och med idag kan jag le igen. fixade min trasiga framtand och kom billigt undan. prickade in exakt samma tidpunkt som för ett år sen när den gick sönder, dvs på munken. nästa år håller jag mig undan. i solna är det lite ensamt. inte ens love är här som ja trodde. råttorna är på hultsfred i vilket fall. hitta på i helgen? no clue...

Munken

jag och arvid tog tåget till norrköping, åt på paus och hade det väldigt bra i strömsparken.
sen körde arvid oss hem.
så satt vi i strömsparken denna fina sommarkväll.
fotosession nummer 2. vacker bakgrund/fontän, fin stämning och vilken styling.
så såg vi krunegård och soundtrack.
snick snack. sötis och rispojken har det i sig!

P&L

vi hade det allt mysigt i det lilla torpet.
vilken blick!
och såklart lite finsång av daniel.
även rispojken gjorde ett fint försök.
så var det festival och vi börjar morgonen med att knäcka en cider.
vaknar upp i torpet. mår som en prins!
och där stod han! livs levande.

åt och åt, den ska stå där!

från den lilla byn i fleury förflyttade vi oss ut till den svenska skärgården på självaste midsommar med finaste sällskap man kan tänka sig. jag tror vi fick med alla bitar som ska inkludera ett hederligt svenskt midsommarfirande. nubbe, sill, färskpotatis, jordgubbar, grillat och så vidare. eftermiddagslekar. kaffe och gosaker innan den stora grillningen skulle sättas på fyr. framåt natten blev det till och med ett iskallt tappert midsommardopp för jernberg! tompa ledin avslutade kvällen om anton fick bestämma. om någon för två år sen hade sagt att vi alla från max, skulle vara samlade såhär en midsommarnatt två år senare hade jag nog skakat bort tanken med ett leende. va bra det kan bli!

RSS 2.0