ljuset i tunneln

idag har jag skrivit på papper för jobb på gina tricot. första gången jag var där och provjobbade fick jag såklart frågan var jag kom ifrån. av nån anledning så säger jag ofta i närheten av norrköping när jag får frågan. de brukar oftast vara lättare för folk att sätta på kartan. tjejen berättar då att hennes pojkvän kommer från ett ställe som heter finspång som ligger i närheten. liten. värld.
i alla fall. så i början av nästa vecka kommer jag börja jobba varvat med skola. känner mig lite lättare. ingen oro för sommaren längre. ser fram emot min första sommar här. vill göra dagstripper till dom olika öarna som finns här. ligga i slottskogen. sitta på emmas balkong. way out west osv. sen får ni komma o hälsa på mig vänner. jag tror jag är dålig på att inbjuda.
skolan är så bra som den kan bli. kavajen är förresten färdigsydd. ni ska få se när jag fotat. nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng. finns det nått bättre.

titt

när jag åkte spårvagn idag fick jag syn på det nya maskinen omslaget. kom o tänka på ett foto jag tog i stockholm för två år sen.
stockholm rätt, bänk check, vattnet med, conversen är på och en snarlik vilande arvid. dock fattas ju en person och bron också. men ändå.

spring time

igår var det en sån där dag då det inte hade gjort något om spårvagnen var försenad. t-shirtväder mer eller mindre. på kvällen åts det en massa gott blandat med prat och igenomplöjning av diverse whitney houston skivor hos mika.
har bråkat mycket med 3 på sistone. det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag inte vore den där lilla flickan som är så lätt att forsla hit och dit.
idag lyckades tom och jag köpa två falaflar med alldeles för lite pengar. men vi kompenserade med två stora leénden.

jodå älskling, håll ut!

hahah ja vek mig av skratt när jag fick denna länk skickad till mig av arvid. ända sen vi var små har vi alltid memorerat vissa filmscener som vi fortfarande idag sätter in i dagliga sammanhang. det här är en klassiker!

tider


när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av

det var en mycket bra helg. arvid visade mig sitt nya hood på söder. vi åt vapianomat och hade biokväll. favoritbutikerna på lördagen. gubben arvid köpte en dubbelknäppt kavaj. en schysst scarf och pilotbrillor så blir nya namnet kapten! på kvällen blev det flera kära återseénde hos chris. vidare till berns och se på björnarna. glädjen sen när julia kom! glada samtal i louger och rum. vaknade upp nästa dag på ett av hotellrummen med ett sms "hej karolina, du kanske blir lite förskräckt när du vaknar och det ligger en massa folk i samma rum". jag vänder mig och ser mer eller mindre bara okända ansikten. men jag tog mig ur labyrintkorridoren och hann kramas hejdå till min bästa arvid.

hehehelgen

tänkte skriva lite så ni har nått o läsa. omtänksamt va.
imorgon åker jag söderut till min saknade arvid. har längtat lite varje dag i veckan.
och sen har jag ju haft tur och fått ett till jobb. nu är de där med att välja ett eller båda. ska sova på saken.

Snart i mål


första glassen


idag har nog göteborg haft en av dom finaste dagarna på länge. tom emma och jag averkade några ytterst få timmar i skolan och satte oss sen i solen och njööt. åkte sen och jobbade på ett nytt jobb. massa info som ska inpräntas men det var kul och gick bra. och för första gången i mitt liv har jag gått in i ett killomklädningsrum. och det var också meningen. det kändes som jag på förbjuden mark. luften osade iallafall parfym och bastu.
och imorgon har vi öppet hus i skolan.
men sen
måndag HELDAG SY
tisdag HELDAG SY
ons REDOVISNING kavajer
to LE
fre LE
lör LE
sön LE
mån LE
smile

RSS 2.0