glömmer aldrig bort min ungdomstid


sådär nu ska bara andra kläder dras på. önskar er alla en superkväll vart ni än är. jag ska vara i norrköping med några bästa vänner. vi ses 2012!

time flies

jag och ledigheten mår väldigt bra ihop, det bästa är att ja hinner träffa alla ja vill. igår blev det en heldag med karin och senare en spontan och fin kväll i norrköping. har precis sovit ikapp lite timmar och ska snart iväg till danni för firande med drinkkväll. GRATTIS fina kompis!

nobody's lonely tonight


Dagen efter Dagmar!


impressions

den här är till dej arvid! minns du honorary title killen. minns i husby hur du brukade plinka med gitarren på stay away låten om och om igen.

ta lite på känn

david har flyttat in vår gästsäng till sitt rum för att göra sig en dubbelsäng. han har alltså inget val att ha mig bredvid honom. fick ett sms med "sov intill väggen för din egen skull. jag ska mingla vidare nu, vi ses imorgon". imorgon ska vi baka lussebullar och sen kommer arvid äntligen hem också.

tjugoandre december

idag har jag fikat med danni. och sen fikat även en andra gång. det är precis såhär det ska va. fin dag, tack!

And I know that there will be a time when we will be back together in our hometown Norrköping

hoppas på många kära återseenden när ja kommer hem. till exempel dom här två londonborna som är hemma i norrköping!

och vi såg på dom unga och glömska

david berättade att han ska på skolfest imorgon. de där enda alternativet man hade innan man hade fyllt 18 år.

 

D - men jag ska mingla.

gillar inte att dansa.
K - mingla... tycker mer du ska klubba. tänk I've got moves like jagger!
D - haha, vi får väl se!
K - eller så plockar du äpplen, det gjorde jag på min gymnasietid!
D - ha ha ha. eller plocka gräs.

idag har ja handlat de sista, gjort ett tappert fösök att hitta den där julmusten på systemet som ska vara så extra. men nej. tränat sista gången för i år! fikat med ellinor och mika. städat i massor så ja kan slippa att komma hem till ett kaos. bara ja nu inte sabbar detta imorgon när jag ska packa med att få kläder överallt på golvet.

sweet

har avslutat sena kvällen med att köra bodypump och 90 minuter yoga pass! känner mig fortfarande som spaghetti i hela kroppen. nu har jag jullov till 9 januari! inte klokt så bra.

everywhere there's joy around

imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet. en såhär bra halvår i helhet var länge sen. och att göteborg har lyckats fånga mig är pricken över i. imorn blir det dom sista redovisningarna och klassmysfika. jag står för lussebullarna! på torsdag far ja hem till mina saknade syskon och mamma.

jeans


ser mig lite själv som tjejen som alltid bär svarta byxor. äger många par. men nu så har ja äntligen hittat den perfekta blå färgen. nöjd.

visst känns det fint

och så börjar 2011 dra ihop sig!

allting kommer bli bra

åh äntligen! glad för att det är torsdag, att jag hann klart med västen också och att redovisningen på alla plagg är över. även fast vi har några dagar kvar känns det som jag mer eller mindre har fått jullov nu. jim gjorde min dag ännu bättre när jag kom hem och han hade lagat min externa hårddisk. alla bilder kvar! frid och fröjd! nu ska jag till weekday med några klasskompisa. mingla och dricka gratisöl. för det är vi värda.

dag ut och dag in

här ute i kviberg går ja i skolan. försökte få med himlen på fotot. den va rätt fin en morgon. idag är det utbytt mot storm och alldeles för mycket regn. har stannat inne med mika hela kvällen med mat och tv. mer behövdes inte för att göra kvällen väldigt bra.

"jag kommer tillbaka imorn och hämtar mina saker"

får finbesök på fredag!

champagne

Såhär ser den ut på! Vet inte om jag ska fålla varje volang och skippa det blanka bandet. Kan inte riktigt bestämma mig. Men att handsy alla volanger kommer ta mer än en eftermidddag så jag väntar lite.

Shine a light through an open door

att vakna upp en söndagsmorgon och känna att nått är fel och inse att det har hänt igen. nej IGEN! skulle nog arvid och julia säga! ja igen, min jäkla tand... hade tur och fick tid idag så nu är tanden fixad och jag kan le igen he he... och det ljusa ur denna historia var när jag hör kvinnan på folktandvården säga gratis tandvård tills du fyller 22. nått som visst bara gäller här i gbg. annars så har jag blivit klar med min kjol idag. wooo. blod svett och tårar har det typ varit. eller snarare stearin, vattenfläckar, svett och tårar. en vecka tills redovisning och en väst ska hinnas sys med. ja har inre stress som vanligt men det är klart det ska gå. nu ekar daniels ord i mitt huvud när jag tittar på klockan. "frihet under ansvar som student"

And when the night is over, there'll be no sound

lördagens glöggkväll med några favoriter från klassen. så lyckat att vi fortsatte vidare ut och dansa hela natten!

söndagsnöje

lite tecknat och målat skolarbete. näst sista bilden kan ni ju se och tänka er hur min kjol blir. men lite mer osymmetrisk och med mer lager. som en vit upp och nervänd ros.

louisana/köpenhamn


days passing by

cool kille haha!
igår hård träning och biomys, ikväll nån sorts julerbjudande kväll i arkaden i göteborg. jag förstår konceptet. bjuda på en massa gratis öl och vin och få folk fulla och sen få folk att handla. men inte med mig... nu ska jag krypa ner i min säng. att ta med min säng till göteborg ångrar jag inte en sekund. sängen är lika med hemma.

RSS 2.0