HEJDÅ STHLM HEJ BORLÄNGE OCH P&L


en härlig sangria


efter en helg med en härlig sangria med nära& kära och en dag och natt ute i underbara kolmården är vi nu tillbaka på hemmaplan i solna. och semestern har startat och jag mår så himla bra av att veta att jag inte ska behöva gå till jobbet på de närmsta två veckorna. brors semester startar också idag så idag ska vi ut på tältjakt. bilder i vanlig ordning!







they say she needs to slown down


smile and wave


min trasiga tand var jag och fick fixad imorse. en dyr historia men nu är smilet och tänderna komplett igen. glasflaskor och dans är visst ingen bra kombo. imorgon kommer fanny hit! blir det chips i helgen eller? & massa kaffe. hi he ha


think of all the magic we could make. all your dreams is just a kiss away


ikväll var ja& sambos och såg paloma faith på skeppsholmen. hallå vilken röst! så jäkla bra. lite amy winehouse stuk sådär. sen tog vi våra frusna kroppar till max såklart. nu ska vi sova.



så äre


bilder i mängder från helgen om ni bläddrar neråt. studentfiranden, bästa häng och musik på världens, hugotutgång med alla vitmössor, grillning med bästisar, hur bra som helst. bra avundsjuk på alla er som har fått sommarlov nu. tänk när man hade en hel sommar fri. inte ens ett sommarjobb. bara en långledig helg känns lyxigt nuförtiden. för min del så har jag semester om två veckor start vecka tjugosex. start med peace and love. mmm längtar.


LÖRDAG


FREDAG


TORSDAG


du är bara bra så kompletera mig, jag kan vara snäll och kommentera dig


TJA. har suttit och lyssnat p3 live session ikväll. först steget som spelade och sen littlemarbles! vackerlåten bästa. bra gjort kompisar. skulle tagit tag i lite packning sen men det blev dusch och fixa fläta på julia istället. vi har ju inga fungerande lampor vid garderoberna ändå och riva ut allt kändes som en dålig idé. blir att snabbpacka när solen gått upp imorgon istället. efter jobbet bär det av mot norrköping och finspång. kvällsplanen är utgång med julia, linn och linn sara med flera. HÖRS! och hörrni kika era saldon. prisa gud. skatteåterbäringen har kommit!


RSS 2.0